Klinisch psycholoog
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Functieomschrijving

Hou jij van nieuwe dingen? En wil jij vakinhoudelijk maximaal uitgedaagd worden? Kies dan voor ons Centrum voor Ontwikkelingsstoornissen (COS) van ons circuit Curatieve Zorg! Wij zoeken een

KLINISCH PSYCHOLOOG
Uren in overleg

 

Wie we zijn

Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1000 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

 Wat ga jij doen?

Ons circuit Curatieve Zorg (CCZ) richt zich op planbare zorg en op relatief kortdurende, op behandeling gerichte activiteiten. Ons Centrum voor Ontwikkelingsstoornissen (COS) staat als een huis en daar zijn we erg trots op! De belangstelling voor het COS is groot en daarom gaan we niet alleen verder uitbreiden door de functie van klinisch psycholoog aan ons team toe te voegen, maar ook door met ontwikkelen van state of the art behandelprogramma’s! Voor 2020 staat de doorontwikkeling van bestaand zorgaanbod op de rol, maar ook denken we na over de mogelijkheden voor het opzetten van een kleine klinische setting waar onze ASS cliënten kortdurend kunnen verblijven. Deze setting wordt vormgegeven binnen onze bestaande kliniek en dient geïntegreerd te zijn met ons poliklinisch centrum. Daarnaast liggen er op het gebied van behandeling en diagnostiek toenemend complexe vraagstukken waar jij je als specialist in vast mag gaan bijten! We zijn dus volop in ontwikkeling en zoeken iemand dat dat ook leuk vindt!  

Functie eisen

Jij hebt

 • De opleiding tot klinisch psycholoog afgerond
 • Een geldige BIG-registratie
 • Gevoel voor humor, een nuchtere insteek en kunt goed relativeren.

Jij bent

 • Een actief persoon die houdt van ontwikkelen
 • Ondernemend en creatief in je aanpak
 • makkelijk in contact, empathisch, verbindend
 • toegankelijk met een professionele afstand
 • doortastend, actief, gestructureerd

Inschaling

Wat krijg je ervoor terug

 • Ruimte om te ontwikkelen, pionieren en ondernemen!
 • Samenwerken in een multidisciplinair team, met psychiaters, (GZ-) psychologen, verpleegkundig specialisten en ambulante hulpverleners
 • Mogelijkheden tot ontwikkeling door opleiden, maar ook door betrokken te zijn bij het opleiden van anderen
 • Deelname aan geaccrediteerde refereerbijeenkomsten, waar actuele ontwikkelingen in de zorg aan bod komen
 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • Salaris tussen € 4.084 en € 6.373 bij een fulltime dienstverband (FWG 70-cao GGZ).

Bijzonderheden

Wij maken graag kennis!

En hopelijk is dat, na wat je gelezen hebt over ons, wederzijds!

Wij wisselen graag van gedachten over jouw vak en de invulling daarvan. Je kunt hiervoor bellen of mailen met Jürgen Jolink, Manager bedrijfsvoering, 06-28828525.

 

Volg ons!

Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan ook op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

 

Wij kijken uit naar jou!

 

 

Type Werkplein
Intern nummer 07.34/1.40 – 0482 NZE/dsr
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant GGZ, Gewoon Goede Zorg in Twente
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 40
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Jürgen Jolink, Manager bedrijfsvoering, 06-28828525.
Functie(s) Psycholoog klinisch
Publicatiedatum 19-03-2020
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 01-09-2020
Nummer 52179
Doorsturen Bekijk PDF

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg