KLINISCH VERLOSKUNDIGE
Saxenburgh

Ben jij een verloskundige in hart en nieren? Deel jij onze passie voor de zorg voor onze patiënten en hun familie? Dan zoeken wij jou! Voor het Vrouw & Kind Centrum zoeken wij een KLINISCH VERLOSKUNDIGE

Hoe ziet het werken er bij het Vrouw & Kind Centrum er uit?
Jij gaat vooral werken op de verloskamers, waarbij één verloskamer met bevalbad, waar je de 2e lijns baringen begeleidt. Het accent ligt op de zelfstandige begeleiding van de fysiologische aspecten van de baring, rekening houdend met de pathologie.

Je loopt zelfstandig visite op de kraamsuites en je houdt zelfstandig spreekuur op de polikliniek. Je bent verantwoordelijk voor het beoordelen van patiënten op de consultkamer, voor hun behandelplannen en voor de zelfstandige begeleiding van zwangeren en bevallingen. Je bent de spil in de zorg voor moeder, partner en kind. Bevallen in het Saxenburgh Medisch Centrum is bevallen in een professionele omgeving, met als doel dat men zich thuis voelt.

Wat hebben onze patiënten nodig?
Een gediplomeerd klinisch verloskundige waarbij klinische ervaring gewenst is. Een verloskundige die het een uitdaging vindt om de bevalling zo prettig mogelijk te laten verlopen en oog heeft voor moeder, kind en partner. Op enthousiaste en creatieve wijze begeleid je dit proces. Je kunt in stressvolle situaties de kalmte bewaren en professioneel handelen in samenwerking met de overige disciplines binnen de afdeling en het ziekenhuis. Je beschikt over goede communicatieve en sociale eigenschappen.

Het team werkt probleemoplossend, is enthousiast en betrokken in hun werk. Zij doen hun werk met veel passie voor zorg. Kwaliteit en veiligheid zijn daarbij belangrijke aspecten. Zij zoeken een collega teamspeler die zich hierin herkend en die de passie deelt en dat ook laat zien.

Over het Vrouw & Kind Centrum
In ons nieuwe Saxenburgh Medisch Centrum is het Vrouw & Kind Centrum gevestigd. In het Vrouw & Kind Centrum is alle medische zorg voor vrouw & kind verenigd, gericht op het verlenen van deskundige zorg aan vrouwen, (aanstaande) moeders, pasgeborenen en kinderen in een prettige omgeving.

Een belangrijk kenmerk van de afdeling is de nauwe samenwerking tussen gynaecologen, kinderartsen, klinische verloskundigen, gespecialiseerd verpleegkundigen en ondersteunende disciplines, met als één gemeenschappelijk doel; gezinsgerichte zorg.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • 20 tot 36 uren per week, uren in overleg
  • Salaris is minimaal € 3.389,- en maximaal € 4.964,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 60)
    • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van één jaar met de intentie tot een aanstelling voor onbepaalde tijd
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je en wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem dan contact op met Agnes kuiper, interim teammanager via (0523) 27 6844 of met Charlotte Bakker, coördinator verloskundigen via [email protected]

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.22.151
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Agnes kuiper, interim teammanager via (0523) 27 6844 of met Charlotte Bakker, coördinator verloskundigen via [email protected]
Functie(s) Verloskundige
Publicatiedatum 02-01-2023
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-06-2023
Nummer 114539
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh