kok
InteraktContour

Informatie

Ben jij iemand met ervaring in het koken voor groepen? En maak je van iedere maaltijd een feestje? Stroop jij graag de mouwen op en pak je door zonder de wensen van de cliënt uit het oog te verliezen? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Jouw werkplek

Woonlocatie Geert de Leeuwhuis is sinds enkele maanden tijdelijk gevestigd in Almelo. De komende twee jaar wordt er nieuw gebouwd in Enschede. Op de plek van het oude Geert de Leeuwhuis komt een nieuwe woonlocatie met ruime, moderne appartementen. Vanwege de nieuwbouw hebben cliënten en medewerkers tijdelijk hun intrek genomen in de voormalige woonlocatie de Burcht in Almelo.

Hier bieden wij begeleid wonen met 24-uurszorg aan 25 cliënten en een zestal cliënten die buiten de woonlocatie wonen. Zij beschikken over een eigen appartement en krijgen van ons zorg en begeleiding, zodat zij het maximale uit hun leven halen. Het team bestaat uit ruim 45 gewaardeerde collega's. Door vertrek van één van de huidige koks zijn zij op zoek naar een nieuwe collega.

Jouw rol

Als kok bereid je geheel zelfstandig de warme maaltijden voor 25 cliënten. Een deel van de cliënten heeft een dieet of specifieke voeding. Je werkt volgens HACCP-normen. De woonlocatie heeft een aparte keuken. Je hebt zowel een voorbereidende als uitvoerende rol waar het gaat om koken en eten op de locatie. Tevens ben je in staat om cliënten en de teams te enthousiasmeren bij het koken en waar nodig ben je in staat om enige basiskennis rondom voedselbereiding over te brengen op je collega's.

De zorg en begeleiding van de cliënten is uiteraard niet jouw verantwoordelijkheid, maar jij hebt wel geduld en begrip voor de doelgroep. Je vindt het leuk om een praatje met de cliënten te maken en maakt van elke maaltijd een feestje! Kwalitatief goede en lekkere weekmenu's maak je in overleg met cliënten en je collega-kok. Je doet in samenwerking met je collega-kok de bestellingen voor de maaltijden. Daarnaast zorg jij voor een schone keuken aan het eind van de dag.

Wat wij bieden
 • een jaarcontract voor 16-18 uur per week (met uitzicht op een vast contract na 6 maanden bij goed functioneren)
 • salaris conform de CAO-gehandicaptenzorg van minimaal €1.861,- tot maximaal €2.766,- bruto per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding)
 • in juni 2021 een loonsverhoging van ruim 3%
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
 • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel en andere noodzakelijke training, veelal in de vorm van een e-learning
 • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement
Wat wij vragen
 • je hebt minimaal een diploma Zelfstandig Werkend Kok op mbo-niveau 3
 • ervaring in het koken met cliënten is een pre
 • je bent in staat om de organisatie van de maaltijden te coördineren i.s.m. de collega-kok
 • je kent de regels en voorschriften in het kader van HACCP (hygiënecode)
 • je bent in staat jouw vakkennis en enthousiasme over te dragen aan de teams en cliënten
 • 1 x in de 2 weken werk je in het weekend en bereidheid om extra te werken
 • bij voorkeur kennis over en affiniteit met de doelgroep NAH (niet-aangeboren hersenletsel)
 • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
Word jij onze kok?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met donderdag 13 mei 2021. Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Diny Ruesink, teamleider, op 06-10144858.

Meer informatie over woonlocatie Geert de Leeuwhuis bekijk je hier

Bekijk ook onze overige vacatures


We voeren onze sollicitatiegesprekken via beeldbellen of face-to-face op de locatie.
Uiteraard met inachtneming van de RIVM-richtlijnen.

'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie Geert de Leeuwhuis in Almelo
Postcode 7608 JG
Stad Almelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Functie(s) Kok
Publicatiedatum 03-05-2021
Reageer voor 14-05-2021
Nummer 67923

InteraktContour

InteraktContour biedt zorg aan mensen met een lichamelijk beperking en mensen met hersenletsel. Dit kan zowel bij de mensen thuis (ambulante begeleiding), in een activiteitencentrum of op een woonlocatie. InteraktContour heeft kleinschalige voorzieningen in Flevoland, Overijssel, Gelderland en Utrecht. Samen met de cliënt en eventuele partner kijken we naar de zorgvraag en stellen we doelen. Samen benutten we mogelijkheden!

Meer over InteraktContour