Kookhulp woonvorm Stationskwartier (Kampen)
PGVZ

Functieomschrijving

Voor de nieuwe woonvorm Stationskwartier in Kampen zijn wij per direct op zoek naar collega’s voor de functie van ondersteunende dienst/ kookhulp (15 uur p/week)

De nieuwe zorglocatie aan het Stationskwartier wordt een plek met 24-uurs zorg en begeleiding waar 27 mensen zelfstandig kunnen wonen, maar elkaar ook makkelijk kunnen opzoeken. Het pand wordt opgedeeld in drie verdiepingen, met elk een gezamenlijke ruimte waar de bewoners bijvoorbeeld met elkaar kunnen eten. Bewoners kunnen aan de ene kant genieten van zelfstandigheid en rust in het eigen appartement, maar ook op elk moment de saamhorigheid en gezelligheid opzoeken.

Op de eerste verdieping wonen 9 bewoners met een lichamelijke beperking en/of cognitieve beperking. De andere twee verdiepingen zijn gerealiseerd voor 16 bewoners met een (licht) verstandelijke beperking.

Voor alle verdiepingen zoeken wij een ondersteunende dienst in combinatie met een kook dienst.

Wat ga je doen?

Je werkt elke dag van 16:00 – 19:00 uur. De werkzaamheden bestaan uit de voorbereiding en het bereiden van de avondmaaltijd. Je kookt soms ook samen met bewoners. Daarnaast kunnen er ook nog andere taken voorkomen, zoals het assisteren van de begeleiders. Dit kan heel divers zijn. Van veters strikken, tot met even een praatje maken met iemand, kleren in de kast leggen met iemand, of alvast aansporen om te gaan douchen.

Functie eisen

Geen vooropleiding nodig.

Inschaling

  • Een salaris  volgens schaal Hulp bij het Huishouden;

Bijzonderheden

Meer informatie?

Voor meer informatie over de Vacature Kookhulp Stationskwartier kun je bellen met 038-3331794 en vragen naar Alice Scheer, wooncoördinator Stationskwartier.

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Dit kan via de onderstaande button! Je kunt ook je CV en motivatie mailen naar [email protected] o.v.v. Ondersteunende dienst/Kookhulp.

Type Vacature
Organisatie PGVZ
Locatie PGVZ
Postcode 8263 AH
Stad Kampen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Vmbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 15-03-2023
Reageer voor 15-05-2023
Nummer 118589
Doorsturen Bekijk PDF

PGVZ

PGVZ biedt kwalitatieve zorg op maat. En dat zeggen we niet zomaar. PGVZ is ontstaan vanuit een eigen zorgbehoefte, waar bestaande zorgaanbieders niet in kunnen voorzien. Flexibel, op maat en begrepen. Wij weten dus precies wat de behoefte aan zorg en begeleiding kan zijn. 

Meer over PGVZ