Kraamverzorgende
Zorggroep Sint Maarten

In de functie van kraamverzorgende is het je belangrijkste uitdaging om de kraamperiode voor de moeder, de baby en haar gezin zo mooi en speciaal mogelijk te maken. Je assisteert bij de bevalling en verzorgt en begeleidt het gezin in eerste periode na de geboorte. Na de kraamperiode is het gezin in staat om zelf voor de baby te zorgen en kijken ze terug op een fantastische week.

Voor baby’s hoeven we je natuurlijk niet meer enthousiast te maken. Je hebt al gekozen voor het meest fantastische en dankbare beroep dat er is! Wil je hierbij alle ruimte krijgen om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf te halen? Dan zit je bij Maartje Kraamzorg op de juiste plek. Bij ons werk je in een kleinschalig team, maar profiteer je tegelijkertijd van de voordelen van de grote organisatie Zorggroep Sint Maarten waar we toe behoren. Je hebt korte lijntjes met de planning en we zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte blijft van alle nieuwe inzichten en ontwikkelingen. Er zijn geplande wachttijden en gedurende de kraamweek blijf je in het gezin. Samen maken we de kraamtijd van kraamgezinnen zo speciaal mogelijk!  Je krijgt van ons een telefoon, tablet en alle materialen die je nodig hebt om goede zorg te verlenen. Daarnaast bieden we jou op onze kosten een bijscholingsprogramma dat voldoet aan de eisen van KCKZ.

Dit vragen we

Je beschikt over een diploma kraamverzorgende of verzorgende IG uitstroom kraam. Daarnaast neem je een flinke dosis gezelligheid en je talent om samen te werken mee. Samen maak je het verschil in leven van je cliënten en elkaar. Je hebt een zorghart en vindt het geen probleem om zo nu en dan een collegiaal stapje extra te zetten. Je hebt een auto en een rijbewijs B.

We hebben veel te bieden

We bieden je een uitdagende baan en enthousiaste en gedreven collega’s in je team. Je krijgt de ruimte om je talenten te benutten en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen.

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform cao Kraamzorg. Jouw functie is ingedeeld in FWG-schaal 35 en je wordt aangemeld bij het pensioenfonds PFZW.

Onze extra's

Vitaliteit
Er is veel voor je geregeld, zodat je mentaal en lichamelijk vitaal blijft.

Persoonlijke ontwikkeling
Een leven lang leren op een leuke en aantrekkelijke manier.

Eindejaarsuitkering
Naast vakantiegeld in mei, ontvang je aan het eind van het jaar een eindejaarsuitkering.

Meerkeuzesysteem
Waarmee je met fiscaal voordeel producten en cadeaubonnen kunt kopen.

Tot slot

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een
Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat,
vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

Vragen

Wil je weten of deze functie bij je past of wil je meer weten over het werk, het team of
Zorggroep Sint Maarten? Bel met:

Brenda Spenkelink - Timmerman, Lokaal manager, via 0652011118.
Mischa Timmer, Medewerker kraamzorg, via 0610480316.
Type Vacature
Intern nummer MA-01
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Maartje, Kraamzorg in regio Twente
Postcode 7581 BV
Stad Losser
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Wil je weten of deze functie bij je past of wil je meer weten over het werk, het team of Zorggroep Sint Maarten? Bel met: Brenda Spenkelink - Timmerman, Lokaal manager, via 0652011118. Mischa Timmer, Medewerker kraamzorg, via 0610480316.
Functie(s) Kraamverzorgende
Publicatiedatum 11-01-2023
Reageer voor 31-03-2023
Ingangsdatum 11-01-2023
Nummer 116918

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten