Leerling Begeleider (BBL) Gehandicaptenzorg
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

Ben jij flexibel, weet je van aanpakken, en kom je nieuwe ideeen in het team brengen? Sta je daarnaast ook stevig in je schoenen en vind je het leuk om te werken in een ambitieus team? Dan is de leer-werkplek op onze locatie echt iets voor jou!

De bewoners en collega's van locatie Honthorststraat in Deventer zijn op zoek naar een leerling begeleider/collega die bij ons het vak wil leren! Denk aan ADL, hulp met koken en hulp met belangrijke keuzes maken. Er wonen 20 cliënten met een verstandelijke beperking. Er wordt gewerkt in 2 teams op 2 verdiepingen, die regelmatig met elkaar samen werken. 
We zouden het leuk vinden als je bij ons ervaring op komt doen, en alles wat je op school leert met ons deelt in de praktijk. Zo blijven wij ook weer fris in ons vak.

Bij voldoende aanmeldingen volg je gedurende een periode van 1,5 jaar de opleiding Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg (mbo niveau 4). Het betreft een landelijk erkend diploma die je bij ons kunt behalen. Daarbij ga je gemiddeld één dag in de 2 weken naar school en werk je de overige uren mee op de locatie. Je krijgt de kans om de geleerde theorie toe te passen in de praktijk. Je collega’s begeleiden je daarin graag verder.

Werk je in een andere sector en wil je graag de overstap maken naar de zorg. Wees welkom om op deze vacature te reageren! 

Functie eisen

Niveau
Leerling begeleider (BBL)

Uren per week
24-28 uren per week
onregelmatig

Inschaling

Dit krijg je van ons 
  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om gezond en fit te blijven. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
  • Een prima salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, schaal 30. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
  • Een contract voor bepaalde tijd.

Bijzonderheden

Echt iets voor jou?
Vertel ons dan waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór donderdag 21 november, via de sollicitatieknop op deze pagina of met een e-mail aan info@werkenvoorphiladelphia.nl onder vermelding van vacaturenummer 1958. Heb je nog vragen over locatie Honthorststraat? Bel dan locatiemanager Peter Buskermolen. Je kunt hem bereiken op nummer 06-51174632. Heb je vragen over de inhoud van opleiding, dan kun je contact opnemen met praktijkopleider Janneke van Erven op nummer 06-13674714.

Goed om te weten: de kennismakingsgesprekken zijn gepland op maandag 25 november.

Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.

Type Vacature
Intern nummer 1958
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Honthorststraat, Deventer
Postcode 7412RA
Stad Deventer
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van de opleiding
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Basisbegeleider
BBL SPW/MMZ 4
Begeleider niveau 3
Begeleider/Werkbegeleider
Woonbegeleider
Publicatiedatum 04-11-2019
Reageer voor 21-11-2019
Nummer 49349

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Elke dag het beste uit onszelf

Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen.

Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl.

Toonaangevend en innovatief

Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Waarom werken bij Philadelphia?

Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Stages en leer-werkplekken

Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken. https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken.

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

 

 

Meer over Stichting Philadelphia Zorg