LEERLING DIALYSEVERPLEEGKUNDIGE (OPLEIDING)
Saxenburgh

Functieomschrijving

Voor het Dialysecentrum Hardenberg zijn wij op zoek naar een


LEERLING DIALYSEVERPLEEGKUNDIGE
32 uur gemiddeld per week (88,89%)

aanstelling vindt plaats gedurende de opleiding tot dialyseverpleegkundige


Dialysecentrum Hardenberg
Het dialysecentrum is een onderdeel van Saxenburgh, op een locatie tegenover het Röpcke-Zweers Ziekenhuis.  Wij bieden de cliënt de mogelijkheid tot hemo- en peritoneaal dialyse aan. Hemodialyse wordt tijdens de dag en avond aangeboden, zes dagen per week. Peritoneaaldialyse wordt door de cliënten thuis uitgevoerd. Daarnaast verzorgen wij ook de klinische en acute dialyse binnen het Röpcke-Zweers ziekenhuis. 
Tevens beschikken wij ook over een nierpoli waar verschillende disciplines samenwerken. 
Ons team bestaat uit nefrologen, een teammanager, dialyseverpleegkundigen, dialyseassistenten en secretaresses. De sfeer is collegiaal en open. De onderlinge verbondenheid is groot en we zijn altijd bereid een stapje harder voor elkaar te lopen.

Wat ga je doen?
Als dialyseverpleegkundige ben je bezig met intensieve medische- en technisch handelingen in zowel chronische als acute situaties. De begeleiding van de cliënt is een belangrijke taak voor jou. Als leerling dialyseverpleegkundige combineer je werken en leren. Tijdens de opleiding dialyseverpleegkunde wordt je praktisch geschoold in het Dialysecentrum Hardenberg. 
Het theoretische component wordt verzorgd door de School of Nursing & Health van het Wenckebach Instituut UMCG en is modulair en competentiegericht van opzet. 
De totale duur van de opleiding bedraagt 15 maanden en start in november 2020.

Functie eisen

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste en leergierige verpleegkundige die een nieuwe uitdaging wil aangaan. 
Je hebt een afgeronde MBO-verpleegkunde of HBO-verpleegkunde opleiding.
Recente ervaring binnen een algemeen ziekenhuis verdient de voorkeur. Je hebt interesse in en affiniteit met de chronische cliëntenpopulatie. Je staat stevig in je schoenen en je kunt goed samenwerken met collega’s en andere disciplines. Daarnaast is het belangrijk dat jij iemand bent die in acute situaties accuraat kunt handelen en onder tijdsdruk kunt presteren. Wij zoeken iemand die initiatief toont en verantwoordelijkheid voor het eigen leerproces neemt, enthousiast is en prioriteiten kan stellen. Je bent je bewust van je lerende houding.

Inschaling

Wat bieden wij?
De ideale combinatie werken en leren! Met aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je wordt ingeschaald volgens de CAO Ziekenhuizen op basis van kennis en ervaring. Na de diplomering wordt je ingeschaald in FWG 50.

Bijzonderheden

Verklaring omtrent gedrag (VOG) & referenties
Kom jij bij de Saxenburgh Groep in dienst, dan vragen wij jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Saxenburgh Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij de voorgaande werkgevers.

Let op
Je kunt alleen solliciteren via deze site. Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.20.042
Organisatie Saxenburgh
Locatie Dialyse Centrum, in Hardenberg
Postcode 7771TD
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van de opleiding
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Ida Kerssies of Sabine Hofsink, coördinatoren Dialysecentrum Hardenberg (0523) 27 67 67
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 19-05-2020
Ingangsdatum 01-09-2020
Reageer voor 02-06-2020
Nummer 52950
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

De Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh