leerling opleidingsplek Verzorgende IG niveau 3
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Aan de slag in de zorg? Een mooie uitdaging! En je kunt meteen aan je opleiding beginnen. Bij Marga Klompé combineer je leren en werken in een BeroepsBegeleidende Leerweg (BBL). Is dat pittig? Kan, maar hangt natuurlijk ook af van je drive, ervaring en vooropleiding. Eén ding is zeker: bij ons sta je er niet alleen voor. Wij geloven in echt teamwerk, want dan ga je met plezier naar je werk.

Heb je een momentje om kennis te maken?

 

Over ons

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach.

Functie eisen

Over jou

Houd je van afwisseling? Dat is een goed begin, want je komt in contact met veel verschillende collega’s, werkvelden, cliënten en situaties. Daarom is het ook belangrijk dat je je kunt inleven in mensen en situaties en zo situaties goed kunt inschatten. Tijdens deze opleiding ga je werken en leren in verschillende werkvelden en regio’s van Marga Klompé. Hierdoor krijg je een unieke kijk in het werkveld, waarbij je met meerdere doelgroepen kennismaakt! Je werkt samen met collega’s, waarmee je de zelfredzaamheid van de cliënten stimuleert. Zo coördineer je zorg, heb je contact met familie van cliënten en doe je ADL-handelingen. Jouw communicatieve en sociale vaardigheden weet jij op de juiste manier in te zetten, waarin je laat zien dat je beschikt over geduld.
De praktijkcoaches ondersteunen je tijdens de opleiding, waarbij we aandacht hebben voor jouw individuele ontwikkeling tot zorg professional. Je hebt minimaal een LBO afgeronde opleiding/kader beroepsgerichte leerweg en weet te motiveren waarom je in de zorg wilt werken. Je beschikt over reflectief vermogen, dat pas bij deze manier van opleiden en werken. Daarnaast heb je nog een flinke bak energie nodig om je opleiding te volgen. Gaat dat lukken? Lees dan vooral verder en bekijk dit filmpje; https://www.s-bb.nl/beroepen/verzorgende-ig

Inschaling

Over de functie

 • BBL = leren en werken, start 1 februari 2021;
 • 20,5 uur werken op de afdeling, 4 uur school en 4 uur wijkleercentrum;
 • kernwoorden: flexibel, integer, alert en initiatiefrijk;
 • salaris tussen €1729,94 - €1953,41 o.b.v. 36 uur (afhankelijk van werkervaring en achtergrond)
  - Excl. Vakantiegeld 8% en eindejaarsuitkering 8,3%
 • onderwijs via ’t Graafschap College, de opleiding start op ma 1 feb 2021;
 • Marga Klompé betaalt jouw opleiding.

Om jou de juiste beeldvorming van dit traject te geven, kun je er vanuit gaan dat je circa 36 uur per week met werken en leren bezig bent.

Bijzonderheden

Heb je vragen?

Bel dan even met leerwerkcoach Jeanette Stoverinck via 06- 57 98 85 31 of mail naar j.stoverinck@szmk.nl. Milou Weeink, HR adviseur recruitment beantwoord je vragen over de sollicitatie via 06-82 70 83 86 of via recruitment@szmk.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Simone Venderbosch of Dulcia Ruesink van de afdeling HR Services, bereikbaar op het nummer 06-51 13 16 69 (telefonisch of via de app).

Heb je een momentje?

Zijn wij net zo enthousiast als jij? Dan gaan we graag het gesprek met je aan en nodigen we je uit om je motivatie toe te lichten. We vragen je dan als onderdeel van het sollicitatiegesprek een pitch van 3 minuten voor te bereiden. In deze pitch geef jij aan op welke wijze jij structuur gaat krijgen in je werk en privé balans en hoe jij ervoor gaat zorgen dat je jouw leer-werk traject tot een succes maakt. We laten ons graag meenemen in jouw belevingswereld, ideeën en verwachtingen rondom deze (nieuwe) stap in je loopbaan! Je hoeft geen presentatie te geven hoor, dus laat het jouw sollicitatie niet tegen houden. We willen je hierin graag laten nadenken hoe voor jou deze stap eruit ziet en dit met ons te delen om samen hierover door te praten. Tijdens het sollicitatiegesprek krijg je de ruimte om dit aan de gesprekspartners te vertellen.

Sollicitatieprocedure
Wat kun je van de sollicitatieprocedure verwachten?

 • We hebben plaats voor negen leerlingen verdeeld over de verschillende niveaus;
 • De vacature staat online tot en met 23 oktober a.s. Vervolgens maken wij een eerste selectie waarop je een bericht vanuit ons kunt verwachten. Dit bericht zal per mail of telefonisch zijn;
 • Indien je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek zal dit plaats vinden in week 45. Je zult hierin een gesprek hebben met een aantal collega’s waarin voor jou ook ruimte is om dingen te bespreken zoals vragen of onduidelijkheden;
 • Ben je door naar de volgende ronde? Gefeliciteerd! Je wordt ingepland voor AMN assessment, deze vindt plaats op maandag 23 november Graafschap College in Doetinchem;
 • Een referentiecheck volgt tijdens deelname aan AMN assessment;
 • In week 50 ontvang je terugkoppeling van je assessment en hoor je of je hierin voldoende geschiktheid hebt laten zien voor de opleiding;
 • Bij positieve afronding van de sollicitatieprocedure hoor jij voor 8 december of jij één van de opleidingsplekken mag invullen;

Welkom nieuwe collega!

Stuur je sollicitatie voor 23 oktober a.s. via onderstaande sollicitatiebutton.

 

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek.

Deze vacature staat tegelijkertijd in-en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

Type Vacature
Intern nummer 2020133
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleeg- & Verzorgingshuizen
Externe url Bekijk
Functie(s) BBL verzorgende 3
Publicatiedatum 09-10-2020
Reageer voor 23-10-2020
Ingangsdatum 09-10-2020
Nummer 55297

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)