Leerling Persoonlijk Begeleider (BBL) Vierhouten
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

  • Je helpt mensen met een beperking bij het maken van eigen keuzes
  • Je helpt ze zelfstandig te zijn, samen met familie en vrienden

Als leerling Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg niveau 4 op locatie Berk kom je te werken in een gezellig en ervaren team met een gevarieerde groep cliënten! Je leert wat er voor nodig is om een professional in de gehandicaptenzorg te worden en je gaat je verdiepen in coördinerende taken. 

Op Berk 110 wordt zorg en ondersteuning geboden aan een groep van vijf cliënten met Moeilijk Verstaanbaar Gedrag. Vanuit gezamenlijke waarden willen we een omgeving bieden die uitdaagt en ruimte biedt aan zelfontplooiing. Dit doen we vanuit o.a. Triple C gedachten.

De Berk ligt in bosrijk gebied waar je kan wandelen en fietsen. Cliënten hebben een eigen zit- en slaapkamer met badkamer. Er is een gemeenschappelijke ruimte waar je elkaar kan ontmoeten, een praatje kan maken, spelletjes spelen en televisie kijken. Er is een dagcentrum op loopafstand, hier worden verschillende activiteiten georganiseerd.

Functie eisen

Over jou

Je hebt een goed beeld van wat het inhoud om in de gehandicaptenzorg aan de slag te gaan en vindt het fijn om anderen te helpen bij het beste uit zichzelf te halen. Je bent enthousiast en gemotiveerd jezelf verder te ontwikkelen binnen de gehandicaptenzorg. Je bent nieuwsgierig ingesteld, waarbij je proactief te werk gaat om vragen beantwoord te krijgen. Anderen omschrijven jou als enthousiast, volhardend en energiek. Vanzelfsprekend vind je het leuk om nieuwe dingen te leren.

Gedurende een periode van 1.5  jaar volg je de opleiding Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg. Dit is een landelijk erkend niveau 4 diploma die je bij ons kunt behalen. Daarbij ga je gemiddeld één dag in de 2 weken naar school en werk je de overige uren mee op de locatie. Je krijgt de kans om de geleerde theorie toe te passen in de praktijk. Je collega’s begeleiden je daarin graag verder. 

Inschaling

Dit krijg je van ons 

  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten.
  • Salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, schaal 25 of leerlingenschaal, afhankelijk van leeftijd en ervaring. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
  • Een leerovereenkomst voor de duur van de opleiding.

Bijzonderheden

Echt iets voor jou?

Vertel ons dan waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór woensdag 8 juli via de sollicitatieknop of stuur een e-mail naar info@werkenvoorphiladelphia.nl onder vermelding van vacaturenummer 2362. Heb je nog vragen? Bel Ryan Schouten, locatiemanager, op telefoonnummer 06 - 11 49 83 71. Nadere informatie kan ook ingewonnen worden bij praktijkopleider Janneke van Erven, telefoonnummer 06 - 13 67 47 14.


​​​​​​​We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant. Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.

Type BBL
aantal plekken 1
Intern nummer 2362
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Berk 110A, Vierhouten
Postcode 8076PD
Stad Vierhouten
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van de opleiding
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) BBL SPW/MMZ 3
BBL SPW/MMZ 4
Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 23-06-2020
Reageer voor 08-07-2020
Nummer 53490

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Elke dag het beste uit onszelf

Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen.

Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl.

Toonaangevend en innovatief

Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Waarom werken bij Philadelphia?

Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Stages en leer-werkplekken

Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken. https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken.

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

 

 

Meer over Stichting Philadelphia Zorg