Leerling Verpleegkunde (MBO-Deeltijd)
GGNet

Dit ga je doen

Binnen GGNet zijn wij op zoek naar leerlingen die in september 2023 graag met de opleiding MBO Verpleegkunde Deeltijd willen starten. Je komt hierbij te werken op verschillende afdelingen binnen GGNet en gaat daarnaast een dag naar school. Wil jij kennis maken met de verschillende afdelingen van GGNet? Reageer dan snel op deze leerzame vacature.

Als leerling-verpleegkundige ben je werkzaam binnen GGNet (GGZ). Je komt hierbij te werken in een multidisciplinair team, denk hierbij aan psychiaters, artsen, psychologen, verpleegkundigen specialisten, vaktherapeuten, agogen, enzovoort.

Binnen de afdeling leer je een verpleegkundige diagnose te stellen en ben je medeverantwoordelijk voor het begeleiden van patiënten en het uitvoeren van begeleiding– en behandelplannen.

Hier ga je werken

In de functie van leerling-verpleegkundige krijg je een leer-/werktraject aangeboden op verschillende afdelingen binnen GGNet. Je gaat ervaring opdoen in verschillende settingen en met verschillende doelgroepen. Hierdoor weet je na het afronden van jouw opleiding ook beter wat bij je past en waar je het meest affiniteit mee hebt.

Naast het werken binnen GGNet, ga je één dag per week naar school (ROC Aventus). De eerstvolgende ronde om te starten met de opleiding is in september 2023.

Dit ben jij

✔ Je bent in het bezit van een diploma: Verzorgende IG-(VIG). Je komt dan in aanmerking voor de 2-jarige opleiding;
✔ Of je bent in het bezit bent van een diploma: SPW of (M)MZ (niveau 4). Je komt dan in aanmerking voor de 3-jarige opleiding;
✔ We nodigen je van harte uit om te solliciteren als je in het bezit bent van een niveau 4 diploma;
✔ Je bent leergierig en gemotiveerd om verpleegkundige te worden binnen de psychiatrie.

Dit bieden we je

We bieden een afwisselende en uitdagende baan in een organisatie die volop in beweging is.

  • Het betreft een leer-/arbeidsovereenkomst van bij voorkeur 36 uur; 32 uur is bespreekbaar.
  • We bieden je na twee jaar een vast contract aan!
  • Het collegegeld wordt door GGNet betaald en je krijgt een tegemoetkoming voor het boekengeld.
  • De 8 uur per week dat je naar school gaat is werktijd.
  • De planning van de leerroute sluit zoveel mogelijk aan bij de fase van je opleiding, denk hierbij aan eerder verworven competenties én competenties die je nog wilt behalen.
  • Jouw einddoel is ook de onze: “Het behalen van je verpleegkundig MBO-diploma”!
  • Uiteraard willen wij jou graag behouden na het afronden van de opleiding. Wij kijken dan ook graag mee naar welke afdeling het beste aansluit aan jouw wensen en interesses.

Binnen GGNet zijn er veel (ontwikkelings)mogelijkheden. Zo kun je doorstuderen voor hbo-verpleegkundige, senior verpleegkundige, SPV-er of verpleegkundig specialist, maar ook kun je ervaring op doen op onze verschillende afdelingen/groepen om te kijken wat het beste bij je past! Je krijgt daarnaast de vrijheid om je werk op eigen manier in te vullen en de mogelijkheid om je kennis te vergroten. Enerzijds via opleidingen, trainingen en cursussen, anderzijds door samen te werken met topprofessionals in jouw vakgebied.

SOLLICITEREN

 

Geïnteresseerd in het volgen van deze opleiding in combinatie met het werken? We zien je reactie graag tegemoet. Graag ontvangen we je sollicitatiebrief met curriculum vitae via onderstaand formulier.

Heb je nog vragen neem dan contact op met één van de opleiders: Janna de Roos, via telefoonnummer 06-25743458 of Nancy Venhorst, via telefoonnummer 06-31973063.

Vragen over de werving- en selectieprocedure of benieuwd naar de mogelijkheden voor jou binnen GGNet? Neem contact op met onze recruiter, Jasmijn Koch, via telefoonnummer 06-51143678 of via [email protected].

Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Type Vacature
Organisatie GGNet
Locatie GGNet
Postcode 7141 AN
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van de opleiding
Externe url Bekijk
Functie(s) BBL Verpleegkundige 4
Publicatiedatum 13-02-2023
Reageer voor 31-05-2023
Ingangsdatum 13-02-2023
Nummer 117788