Leerling verpleegkundige niveau 4
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Wil je werken in de zorg? Dan kun je bij ons meteen aan de slag. Bij Marga Klompé combineer je leren en werken in een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL). Is dat pittig? Kan zeker, maar heb je een hart voor de zorg en een mbo 3-opleiding dan wordt het al een stuk makkelijker. Eén ding is zeker: bij ons sta je er niet alleen voor. Wij geloven in echt teamwerk, want dan ga je met plezier naar je werk.

Heb je een momentje om kennis te maken?

 

Over jou

Houd je van afwisseling? Dat is een goed begin, want je komt in contact met veel verschillende collega’s, werkvelden, cliënten en situaties. Daarom is het ook belangrijk dat je je kunt inleven in mensen en situaties, en zo situaties goed kunt inschatten. Zo coördineer je zorg, ontwikkel je jouw verpleegkundige kennis en heb je coördinerende taken. Je gaat werken en leren in verschillende werkvelden en regio’s van Marga Klompé, hierdoor kun je ook met de diversiteit aan doelgroepen kennis maken! Je werkt samen met collega’s en behandelaars, waarbij je voortdurend inspeelt in en op de behoeften, wensen en mogelijkheden van de cliënten. De praktijkcoaches ondersteunen je tijdens de opleiding. Hierbij is aandacht voor jouw individuele ontwikkeling tot verpleegkundig professional.

Functie eisen

Jouw taken lopen uiteen van ADL-handelingen, verpleegkundige handelingen, begeleiding tot coördinatie van zorg. Voor optimale afstemming van de zorg heb je regelmatig contact met de families en collega’s. Je hebt minimaal een diploma MBO 3 verzorgende IG of bent in het bezit van een andere gerelateerde opleiding binnen zorg en welzijn (niveau 3). Naast het werken heb je nog een flinke bak energie nodig om je opleiding te volgen. Gaat dat lukken? Lees dan vooral verder.

 

Over ons

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach.

Inschaling

Over de functie

 • BBL = leren en werken, start november 2020;
 • 20,5 uur werken op de afdeling, 4 uur school en 4 uur wijkleercentrum;
 • kernwoorden: flexibel, integer, alert en initiatiefrijk;
 • salaris tussen €1808,06 en €2133,46 o.b.v. 36 uur (afhankelijk van werkervaring en achtergrond);
  - Excl. Vakantiegeld 8% en eindejaarsuitkering 8,3%
 • onderwijs via ’t Graafschap College;
 • Marga Klompé betaalt jouw opleiding.


Om jou de juiste beeldvorming van dit traject te geven, kun je er vanuit gaan dat je circa 36 uur per week met werken en leren bezig bent.

Bijzonderheden

Heb je vragen?

Bel dan even met leerwerkcoach Nikki Welleweerd via 06 51 11 72 06 of mail naar N.Welleweerd@szmk.nl. Milou Weeink, HR adviseur recruitment beantwoord je vragen over de sollicitatie via 06-82 70 83 86 of via recruitment@szmk.nl

 

Heb je een momentje?

Zijn wij net zo enthousiast als jij? Dan gaan we graag het gesprek met je aan en nodigen we je uit om je motivatie toe te lichten. We vragen je dan als onderdeel van het sollicitatiegesprek een pitch van 3 minuten voor te bereiden. In deze pitch geef jij aan op welke wijze jij structuur gaat krijgen in je werk en privé balans en hoe jij ervoor gaat zorgen dat je jouw leer-werk traject tot een succes maakt. We laten ons graag meenemen in jouw belevingswereld, ideeën en verwachtingen rondom deze (nieuwe) stap in je loopbaan! Je hoeft geen presentatie te geven hoor, dus laat het jouw sollicitatie niet tegen houden. We willen je hierin graag laten nadenken hoe voor jou deze stap eruit ziet en dit met ons te delen om samen hierover door te praten. Tijdens het sollicitatiegesprek krijg je de ruimte om dit aan de gesprekspartners te vertellen.

 

Sollicitatieprocedure
Wat kun je van de sollicitatieprocedure verwachten?

 • De vacature staat online tot en met 14 augustus 2020. Vervolgens maken wij een eerste selectie waarop je een bericht vanuit ons kunt verwachten. Dit bericht zal per mail of telefonisch zijn;
 • Indien je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek zal dit plaats vinden in week 35. Je zult hierin een gesprek hebben met een aantal collega’s waarin voor jou ook ruimte is om dingen te bespreken zoals vragen of onduidelijkheden;
 • Ben je door naar de volgende ronde? Gefeliciteerd! Je wordt ingepland voor AMN assessment, deze vindt plaats op maandag 14 september Graafschap College in Doetinchem;
 • Een referentiecheck volgt tijdens deelname aan AMN assessment;
 • In week 39 ontvang je terugkoppeling van je assessment en hoor je of je hierin voldoende geschiktheid hebt laten zien voor de opleiding;
 • Bij positieve afronding van de sollicitatieprocedure hoor jij voor 28 september of jij één van de opleidingsplekken mag invullen;

Welkom nieuwe collega!

 

Stuur je sollicitatie voor 14 augustus a.s. via onderstaande sollicitatiebutton.

 

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek.


Deze vacature staat tegelijkertijd in-en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

 

Type Vacature
Intern nummer 2020-094
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van de opleiding
Externe url Bekijk
Functie(s) BBL Verpleegkundige 4
Publicatiedatum 27-07-2020
Reageer voor 14-08-2020
Ingangsdatum 27-07-2020
Nummer 53996

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)