Leerling Verzorgende IG/MMZ niveau 3 (combi-opleiding)
Kleingeluk

Functieomschrijving

Aandacht voor de cliënt staat voorop. Door te luisteren naar de vraag achter de eerste vraag, kun je echt persoonlijke zorg bieden. Met ook hectische momenten en werkdruk, maar samen staan we sterk en zetten er elke dag met elkaar de schouders onder.‘ (Verzorgende IG bij KleinGeluk)

‘Bij KleinGeluk bieden ze echt een luisterend oor. Je merkt gewoon dat ze aandacht voor je hebben, met geduld. Ze werken heel hard, willen je echt helpen en doen daar ook veel moeite voor.’ (Bewoner KleinGeluk)

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk is goed thuis in de wijken van Apeldoorn en biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren? Kies voor werk dat gelukkig maakt!
Op zoek naar een afwisselende baan, waarin je wordt gewaardeerd?
Dan hebben wij een geschikte functie voor jou!

Per september 2021 (wanneer reeds in bezit van een Helpende diploma is eerder in dienst treden bespreekbaar) zijn wij op zoek naar enthousiaste Leerlingen Verzorgende IG/Maatschappelijke Zorg (combinatie opleiding) niveau 3, uren in overleg.

Het volgen van de opleiding Verzorgende IG is ook mogelijk.

Wat ga je doen?

De combinatie opleiding Verzorgende IG/Maatschappelijke niveau 3 wordt gevolgd in de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL-opleiding). Deze start in september 2021. Je gaat gemiddeld 1 dag per week naar school en daarnaast werk je op jouw leerwerkplek . Ook heb je nog huiswerkopdrachten, die je in eigen tijd uitvoert. Deze leerwerkplek kan op verschillende locaties binnen KleinGeluk zijn.

Tijdens de opleiding leer je hoe je zelfstandig zorg kunt verlenen en leer je werken volgens het zorgplan. Persoonlijke verzorging, zoals helpen met wassen, eten en aankleden maken hier onderdeel van uit. Je leert hoe je bewoners op verschillende gebieden kan begeleiden, hoe je de veranderingen in lichamelijke en geestelijke gezondheidssituatie signaleert en hoe je de zelfredzaamheid stimuleert. Je leert om aandacht te hebben voor een zinvolle dag-invulling. Daarnaast leer je verschillende verpleegtechnische handelingen uit te voeren en leer je hoe je op een juiste manier voorlichting, advies en/of instructie geeft. Wanneer je de opleiding op alle onderdelen voldoende afsluit, ontvang je twee erkende diploma’s Verzorgende IG én het diploma Maatschappelijke Zorg, beide niveau 3.

Functie eisen

Je hebt minimaal een afgeronde VMBO-opleiding of een afgeronde MBO niveau 2 opleiding of gelijkwaardig. Je hebt een positieve instelling en bent in staat kritisch naar jezelf en de zorgverlening te kijken. Vanzelfsprekend beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Tevens ben je stressbestendig, heb je doorzettingsvermogen en kan je prima zowel in teamverband als zelfstandig werken. Ook ben je bereidt op wisselende tijden te werken.

Inschaling

Wij bieden een prettige werksfeer in een open, klantgerichte en dynamische zorgorganisatie.  De functie is ingedeeld in CAO VVT, conform FWG 30. Gedurende de gehele opleiding ben je werkzaam op basis van een leerarbeidsovereenkomst.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen. Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bijzonderheden

Herken jij je in het profiel dan word je van harte uitgenodigd om te solliciteren!
Je kunt je cv met begeleidende brief versturen vóór vrijdag 16 april as. via de button ‘solliciteren’.

De eerste gesprekken zullen plaatsvinden vanaf week 17.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Mineke Kerkhoven of Mandy Dernison (Praktijkopleiders) bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Type Vacature
Organisatie Kleingeluk
Locatie Centraal kantoor
Postcode 7314AA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van de opleiding
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij KleinGeluk - Afdeling P&O Danielle van der Werf (0800-0604)
Functie(s) BBL SPW/MMZ 3
BBL verzorgende 3
BBL verzorgende 3 IG
Publicatiedatum 31-03-2021
Reageer voor 16-04-2021
Ingangsdatum 01-09-2021
Nummer 63010

Kleingeluk

GELUKSBRENGERS gezocht. Wij zijn KleinGeluk! Dé Apeldoornse ouderenzorgorganisatie ontstaan uit De Zorgmensen en De Goede Zorg samen. Zorgen voor ouderen is zoveel meer dan iemand aankleden, een bed verschonen en de administratie bijhouden. Het gaat om de mooie momenten tussen de regels door. Je weet wel, van die kleine dingen die een dag de moeite waard kunnen maken. Het is dan ook onze missie om cliënten natuurlijk de juiste zorg te verlenen, maar ook net dat beetje extra te geven. Met een klein gebaar voor een glimlach te zorgen. Dat kleine geluksgevoel te brengen. Met dagelijkse geluksmomentjes die van onschatbare waarde zijn. Zo maken wij het verschil. Kom jij ons daarbij helpen? Werken in de ouderenzorg moet echt persoonlijk zijn, vinden we. Daarom werk je bij KleinGeluk kleinschalig. Medewerkers die zich echt thuis voelen, daar doen we het voor. We bieden veelzijdige ontwikkelingsmogelijkheden. En onze locaties zijn goed bereikbaar, of je nu met de fiets, het openbaar vervoer of de auto komt.

Meer over Kleingeluk