Leerling verzorgende niveau 3 (start in augustus 2023)
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Héy, bak met energie!
Heb je een momentje?

Aan de slag in de zorg? Een mooie uitdaging! En je kunt meteen aan je opleiding beginnen. Bij Marga Klompé combineer je leren en werken in een BeroepsBegeleidende Leerweg (BBL). Is dat pittig? Kan, maar hangt natuurlijk ook af van je drive, ervaring en vooropleiding. Eén ding is zeker: bij ons sta je er niet alleen voor. Wij geloven in echt teamwerk, want dan ga je met plezier naar je werk.
Heb je een momentje om kennis te maken?

Houd je van afwisseling? Dat is een goed begin, want je komt in contact met veel verschillende collega’s, werkvelden, cliënten en situaties. Daarom is het ook belangrijk dat je je kunt inleven in mensen en situaties en zo situaties goed kunt inschatten. Tijdens deze opleiding ga je werken en leren in verschillende werkvelden en regio’s van Marga Klompé. Hierdoor krijg je een unieke kijk in het werkveld, waarbij je met meerdere doelgroepen kennismaakt! Je werkt samen met collega’s, waarmee je de zelfredzaamheid van de cliënten stimuleert. Zo coördineer je zorg, heb je contact met familie van cliënten en doe je ADL-handelingen. Jouw communicatieve en sociale vaardigheden weet jij op de juiste manier in te zetten, waarin je laat zien dat je beschikt over geduld.
De praktijkcoaches ondersteunen je tijdens de opleiding, waarbij we aandacht hebben voor jouw individuele ontwikkeling tot zorg professional. Je hebt minimaal een afgeronde opleiding voortgezet onderwijs /kader beroepsgerichte leerweg en weet te motiveren waarom je in de zorg wilt werken. Je beschikt over reflectief vermogen, dat pas bij deze manier van opleiden en werken. Daarnaast heb je nog een flinke bak energie nodig om je opleiding te volgen. Gaat dat lukken? Lees dan vooral verder.

Functie eisen

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach.

Inschaling

BBL = leren en werken, medio augustus 2023;
• Afhankelijk van de arbeidsduur werk je per week rond de 20 of 24 uur op de afdeling, ga je 3,5 uur school en 4 uur wijkleercentrum;
• kernwoorden: flexibel, integer, alert en initiatiefrijk;
• salaris FWG 35 zij instroomperiodiek € 2.199,49 € o.b.v. 36 uur excl. 8% vakantiegeld 8,3% en een eindejaarsuitkering
• Je volgt onderwijs via ’t Graafschap College, de opleiding start medio augustus 2023;
• Marga Klompé betaalt jouw opleiding.
Om jou de juiste beeldvorming van dit traject te geven, kun je er vanuit gaan dat je bij een arbeidsduur van 24 uur per week circa 36 uur per week met werken en leren bezig bent.

Bijzonderheden

• We hebben plaats voor 16 leerlingen verzorgenden niveau 3;
• De vacature staat online tot 2 april 2023.
• In week 14 maken wij een eerste selectie waarop we je per mail uitnodigen voor een informatiebijeenkomst;
• De informatiebijeenkomst is op 11 april van 19:00-21:00 in Beltrum;
• Wanneer je nog steeds enthousiast bent na de bijeenkomst dan nodigen we je uit om een assessment te maken. Dat maak je op je gemak thuis online in week 16;
• In week 17 ontvang je een terugkoppeling van het assessment en laten we je weten of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek;
• De sollicitatiegesprekken vind plaats op 8 mei in de ochtend, 9 mei in de middag,10 mei in de ochtend en 11 mei in de ochtend; Je zult een gesprek hebben met twee collega’s van leren en ontwikkelen en we zullen je vragen een pitch voor te bereiden;
• Een referentiecheck volgt;
• Bij positieve afronding van de sollicitatieprocedure hoor jij in week 19 of jij één van de opleidingsplekken mag invullen.

Type Vacature
Intern nummer 458
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) BBL verzorgende 3
Publicatiedatum 14-03-2023
Reageer voor 02-04-2023
Ingangsdatum 14-03-2023
Nummer 118540

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)