Leerwerkplek BBL Verzorgende IG
Zorg-wooncentrum den Bouw

Functieomschrijving

Zorg-wooncentrum den Bouw Warnsveld

Wij zijn een Zorg-wooncentrum voor mensen in de derde levensfase wonend in Warnsveld e.o. met een zorgbehoefte.
Om de cliënt optimaal te laten functioneren met al zijn of haar beperkingen bieden wij op basis van indicatie een appartement, op de cliënt toegesneden ondersteuning, aanvullende zorg en verpleging bij tekort schietende functies. Daarnaast verlenen wij hulp aan zelfstandig wonende cliënten, verzorgen wij dagelijks verse maaltijden en bieden wij uitgebreide welzijnsarrangementen.

Uitgangspunt bij ons handelen is de zelfstandigheid en de privacy van onze cliënten.
Respect voor de levensovertuiging en de autonomie van de cliënt is hier een onderdeel van.

 Leerwerkplek BBL Verzorgende IG
(24 uur per week)

Via een verkort tweejarig Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) biedt den Bouw je de mogelijkheid de opleiding tot Verzorgende IG te behalen. In samenwerking met een onderwijsinstelling stellen wij een leer-werkplaats tot Verzorgende IG niveau 3 beschikbaar. De opleiding start in augustus 2023.

Met hart voor persoonsgerichte zorg verleen je, als leerling verzorgende IG, zorg aan cliënten met somatische en/of psychogeriatrische problematiek in een Zorg-wooncentrum. De accenten van de werkzaamheden liggen op het terrein van de algemeen dagelijkse levensverrichtingen (ADL), en de psychosociale begeleiding van cliënten.

Functie eisen

Wie zoeken wij?

  • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg.
  • Je voldoet aan één van de volgende toelatingseisen: een mbo-diploma van een soortgelijk(e) opleiding en/of profiel op niveau 2 of vmbo-diploma kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg of gelijkwaardige opleiding of een overgangsbewijs van havo 3 naar havo 4 of vwo 3 naar vwo 4.
  • Als je vervolgens met enthousiasme en een cliëntgerichte instelling de kwaliteit van leven en de eigen regie van de cliënt centraal kunt stellen, dan ben je voor ons de geschikte kandidaat!

Inschaling

Wat bieden wij?

  • Een mooie en inspirerende leeromgeving met professionele begeleiding op de werkvloer in een organisatie waar kwaliteit voorop staat en waar je mogelijkheden krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Een fijne werkomgeving in een kleinschalige organisatie met collega’s met passie voor het werk.
  • Je ontvangt een (leerling) salaris conform de CAO VVT.
  • Gedurende de opleiding ontvang je een leer-arbeidsovereenkomst. Na diplomering ontvang je een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een pensioenregeling.

Bijzonderheden

Ben jij de aangewezen persoon voor deze Leerwerkplek?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Mw. A. Maalderink, Bestuurder Zorg-wooncentrum den Bouw, Abersonplein 9, 7231 CR Warnsveld of digitaal via [email protected] Bij vragen of inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met Jacqueline Hukker, teamleider, telefoonnummer 0575-522840. Wil je meer informatie? Kijk op www.denbouw.net Het verstrekken van een "Verklaring omtrent het Gedrag" (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Type BBL
aantal plekken 1
Organisatie Zorg-wooncentrum den Bouw
Locatie Zorg-wooncentrum den Bouw Warnsveld
Postcode 7231 CR
Stad Warnsveld
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
Functie(s) BBL verzorgende 3 IG
Opleidingsinstituten Graafschap College
ROC Aventus
Publicatiedatum 17-03-2023
Reageer voor 01-06-2023
Ingangsdatum 17-03-2023
Nummer 118650
Doorsturen Bekijk PDF

Zorg-wooncentrum den Bouw

Wij zijn een Zorg-wooncentrum voor mensen in de derde levensfase wonend in Warnsveld e.o. met een zorgbehoefte. Om de cliënt optimaal te laten functioneren met al zijn of haar beperkingen bieden wij op basis van indicatie een appartement, op de cliënt toegesneden ondersteuning, aanvullende zorg en verpleging bij tekort schietende functies. Daarnaast verlenen wij hulp aan zelfstandig wonende cliënten, verzorgen wij dagelijks verse maaltijden en bieden wij uitgebreide welzijnsarrangementen. Uitgangspunt bij ons handelen is de zelfstandigheid en de privacy van onze cliënten. Respect voor de levensovertuiging en de autonomie van de cliënt is hier een onderdeel van.

Meer over Zorg-wooncentrum den Bouw