Leerwerkplek (BBL - opleiding)
ZGR

Leerwerkplek (BBL - opleiding)

Of je nu na jaren het roer omgooit richting de zorg, je liefde voor de zorg weer nieuw leven in wilt blazen of aan het begin staat van je loopbaan in de zorg. Bij ZGR helpen we je graag om jouw droombaan in de zorg waar te maken. Bij ZGR leveren we maatwerk. Omdat we luisteren naar jouw verhaal en jouw wensen. Bij ons krijg je dan ook altijd een passende leerwerkplek.

Wat bieden wij jou?

ZGR investeert graag in jou! We vinden het belangrijk dat jij de ruimte krijgt om te leren. Daarbij word jij begeleid en loop je mee met één van onze deskundige medewerkers. Naarmate je opleiding vordert krijg je steeds meer verantwoordelijkheid en zul je ook steeds meer zelfstandig werken.

Je wordt breed ingezet zodat je kennis kunt maken met alle onderdelen van onze organisatie. Na een jaar wissel je bijvoorbeeld van locatie. Op die manier kun je ook zelf ontdekken welke locatie en welke doelgroep het beste bij jou past.

Kosten en vergoeding
De kosten van de opleiding, studieboeken en licenties zijn voor rekening van ZGR. Je studeert deels in eigen tijd en deels binnen je werktijd. Dit is afhankelijk van je contract. Ook krijg je een leerling-salaris. Tijdens je sollicitatieprocedure vertellen we je hier meer over.

Baangarantie
Onze medewerkers leiden jou op om hun nieuwe collega te worden. Wanneer je je opleiding succesvol afrondt kun je dan ook bij ons aan de slag. We bieden tijdens je opleidingstraject contracten van 20, 24 of 28 uur aan. Na afronding van je opleiding kijken we opnieuw naar je uren.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit een gesprek met onze praktijkopleider en een toekomstige collega, een toelatingstest en een meeloopdag. Op die manier krijgen wij een goede indruk van jou, maar bovenal krijg jij zo een goede indruk van ons en de opleiding. Zo weet jij zeker dat je met veel enthousiasme aan deze nieuwe uitdaging begint.

Iets voor jou?
Stuur dan een open sollicitatie en wie weet start jij binnenkort als leerling bij ZGR!

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR, diverse locaties
Postcode 8102EA
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Bertine Gerritsen Mulkes, praktijkopleider, Je kunt haar telefonisch bereiken via 06 83945438. Mailen kan ook naar b[email protected].
Functie(s) BBL helpende 2
BBL overig
BBL SPW/MMZ 3
BBL SPW/MMZ 4
BBL Verpleegkundige 4
BBL Verpleegkundige 6
BBL verzorgende 3
BBL verzorgende 3 IG
Publicatiedatum 24-04-2023
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 01-09-2023
Nummer 119547
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

ZGR staat voor aangenaam, vitaal en zelfredzaam ouder worden in het hart van Salland. We geloven in persoonlijke aandacht, eigen regie en noaberschap. Dat zijn onze kernwaarden. Medewerkers herkennen zich als onderdeel van de gemeenschap. In de zorg van ZGR gaat het over het levensverhaal en de persoonlijke wensen en behoeften van de individuele cliënt. Wij luisteren naar de cliënt en vertalen hun behoeften naar passende zorg. Ieder mens heeft immers een ander levensverhaal en een ander beeld over zijn/haar oude dag.

Meer over ZGR