Leidinggevende zorg- en dienstverlening
Noorderboog

Wij zijn op zoek naar een betrokken leidinggevende- zorg en dienstverlening.

Het gaat om een veelzijdige en uitdagende functie als leidinggevende in de ouderenzorg. Een waardevolle baan waarin volop aandacht is voor ontwikkeling. Ben jij hier naar op zoek en wil jij je inzetten voor onze bewoners en medewerkers? Kom dan ons team bij Het Anker in Meppel versterken!

Waar kom je te werken?

Het Anker is een woonzorgcentrum waar mensen met een WLZ-indicatie wonen. Het Anker is vlakbij het station van Meppel gevestigd, en heeft in totaal 22 appartementen. Op zowel de tweede etage het Vooronder als de derde etage de Roef zijn elf appartementen gevestigd. Er wordt daarnaast zorg gegeven aan de aanleunwoningen de Oeverlanden, behorend bij Het Anker. Betrokken en enthousiaste medewerkers zorgen voor een goede sfeer. Er is een nauwe samenwerking met de thuiszorg in de aanleunwoningen binnen de locatie het Anker. Naast kwalitatief hoogstaande zorg is er vooral aandacht voor wonen en welzijn van bewoners en cliënten. Sinds een jaar is ook de dagbegeleiding De Argusvlinder in het Anker gestationeerd en zijn we hiermee uitgebreid naar het Kerspel in Nijeveen.

Wat ga je precies doen?

Eigen regie, zowel door cliënt als medewerker ervaren, staat centraal in onze organisatie. Daarvoor is regelruimte en eigenaarschap nodig bij alle medewerkers en dienen verantwoordelijkheden zo laag mogelijk te liggen. Als leidinggevende en coach heb je een faciliterende en ondersteunende rol die aansluit bij de ontwikkelingsvraag van de organisatie, teams en individuele medewerkers. Je inspireert, motiveert en waardeert mensen welke onderdeel uitmaken van jouw teams. Je stimuleert daarbij innovatie en ontwikkeling. Binnen de kaders van het jaarplan wordt de bedrijfsvoering zelfstandig uitgevoerd, waarbij de prioriteitstelling en werkwijze naar eigen inzicht plaatsvinden. Je houdt je bezig met het bevorderen van een prettige en professionele werkomgeving en werkt nauw samen met de manager, jouw mede-leidinggevende op de locatie en uiteraard met jouw team. 

Wat vragen we van je?

• Je hebt hbo werk- en denkniveau;
• Je hebt ervaring in een leidinggevende/coachende functie en beschikt over de juiste mix van visie, empathie, organisatiesensitiviteit en urgentiebesef;
• Je handelt proactief op feitelijke en verwachte trends en ontwikkelingen;
• Je kunt sturen, instrueren en controleren, maar zeker ook begeleiden, ondersteunen en inspireren als coach en leidinggevende;
• Je bent een netwerker, verbinder en van nature gericht op samenwerken;
• Je bent doortastend, nieuwsgierig, initiatiefrijk, energiek, hebt zelfreflectie en bent kritisch;
• Je bent communicatief sterk;
• Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wat bieden we je?

Een zinvolle en leuke baan waarin je al je ambities kunt waarmaken en je ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. 

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van leidinggevende- zorg en dienstverlening is ingedeeld in functiewaarderingsgroep 55 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Zorggroep Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Meer weten?

Voor aanvullende informatie over de functie en de sollicitatieprocedure neem je contact op met Wietke Tjepkema, regiomanager, bereikbaar op 06 - 51 12 34 15.

Tijd voor een kennismaking?

Vermeld dan je gegevens op onze website (onderaan de pagina) vóór 05-06-2023. Vergeet niet het privacyreglement te accepteren.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het inwinnen van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en  extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123457461
Organisatie Noorderboog
Locatie het Anker
Postcode 7944 BB
Stad Meppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Wietke Tjepkema, regiomanager, bereikbaar op 06 - 51 12 34 15
Functie(s) Manager
Publicatiedatum 22-05-2023
Ingangsdatum Op korte termijn
Reageer voor 05-06-2023
Nummer 119617
Doorsturen Bekijk PDF

Noorderboog

Het Anker ligt vlakbij het station van Meppel en het fraaie Wilhelminapark. Betrokken en enthousiaste medewerkers zorgen voor een goede sfeer en kwalitatief hoogstaande zorg. Er is er veel aandacht voor het welzijn van de bewoners.

Meer over Noorderboog