Leidinggevende zorg- en dienstverlening
Noorderboog

Wij zijn op zoek naar een ervaren en betrokken leidinggevende zorg- en dienstverlening voor de PG-afdelingen.

Het gaat om een veelzijdige en uitdagende functie als leidinggevende in de ouderenzorg. Een waardevolle baan waarin volop aandacht is voor ontwikkeling. Ben jij hier naar op zoek en wil jij je inzetten voor onze bewoners en medewerkers? Dan ben je van harte welkom om ons team bij Zonnekamp in Steenwijk te versterken!

Waar kom je te werken?

Aan de rand van het centrum van Steenwijk is Zonnekamp gevestigd. Zonnekamp is een gecombineerd verpleeghuis en biedt zorg aan mensen met dementie en ook aan mensen welke somatische verpleeghuiszorg nodig hebben. Zonnekamp ligt midden in de gezellige woonwijk Clingenborgh. Betrokken medewerkers met hart voor de zorg stemmen samen met de bewoner en diens naasten af welke zorg passend is. Hierbij kijken we vooral naar wat nog wél kan. In Zonnekamp wordt zeer uiteenlopende zorg verleend.

Wat ga je precies doen?

Eigen regie, zowel door cliënt als medewerker ervaren, staat centraal in onze organisatie. Daarvoor is regelruimte en eigenaarschap nodig bij alle medewerkers en dienen verantwoordelijkheden zo laag mogelijk te liggen. Als leidinggevende en coach heb je een faciliterende en ondersteunende rol die aansluit bij de ontwikkelingsvraag van de organisatie, teams en individuele medewerkers. Je inspireert, motiveert en waardeert mensen welke onderdeel uitmaken van jouw teams. Je stimuleert innovatie en ontwikkeling. Binnen de kaders van het jaarplan wordt de bedrijfsvoering zelfstandig uitgevoerd, waarbij prioriteitstelling en werkwijze naar eigen inzicht plaatsvinden. Je houdt je bezig met het bevorderen van een prettige en professionele werkomgeving en werkt nauw samen met de manager, jouw mede-leidinggevende op locatie en uiteraard met jouw team.

Wat vragen we van je?

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt ervaring in een leidinggevende/coachende functie;
  • Je handelt proactief en ondernemend op feitelijke en verwachte ontwikkelingen;
  • Je kunt sturen, instrueren en controleren, maar zeker ook begeleiden, ondersteunen en inspireren als coach en leidinggevende;
  • Je bent een netwerker en verbinder, van nature gericht op samenwerken;
  • Je bent doortastend, nieuwsgierig, initiatiefrijk, energiek, hebt zelfreflectie en bent kritisch;
  • Je bent communicatief sterk.

Wat bieden we je?

Een waardevolle baan waarin je jouw ambities kunt waarmaken en je ruimte krijgt voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van Leidinggevende zorg- en dienstverlening is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 55 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Jan Blaauw, Manager, bereikbaar op telefoonnummer 06 - 20610257

Tijd voor een kennismaking?

Vul dan onderaan op onze website je gegevens in, vóór 31-05-2023. Vergeet niet het privacy reglement te accepteren.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het natrekken van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en  extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123457454
Organisatie Noorderboog
Locatie Zonnekamp
Postcode 8331XR
Stad Steenwijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Jan Blaauw, Manager, bereikbaar op telefoonnummer 06 - 20610257
Functie(s) Manager
Teamhoofd
Publicatiedatum 16-05-2023
Ingangsdatum Op korte termijn
Reageer voor 31-05-2023
Nummer 120113
Doorsturen Bekijk PDF

Noorderboog

Noorderboog biedt professionele en persoonsgerichte zorg en ondersteuning voor alle ouderen en iedereen met ouderenproblematiek. Wij dragen bij op alle vlakken van gezondheid en welbevinden. Het accent ligt op het versterken van de eigen regie, wat het leven betekenis geeft.

Noorderboog is de totaalaanbieder van ouderenzorg in de regio. Bij Noorderboog werken ruim 1800 medewerkers en ongeveer 1100 vrijwilligers. Het werkgebied van Noorderboog ligt binnen Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel, met als kerngemeenten Meppel, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland en Staphorst.

Meer over Noorderboog