Leuke baan voor een doktersassistente voor 2 dagen in de week
Huisartsen Coöperatie Deventer en Omstreken (HCDO)

Functieomschrijving

Gezocht: Doktersassistent(e) voor 2 dagen per week voor huisartsenpraktijk Zoete

Op de dinsdag en de vrijdag zijn wij op zoek naar een doktersassistente die ons gezellige team komt versterken. Opvulling van deze vacature door twee parttime doktersassistentes behoort tot de mogelijkheid, dus ook als je minder uren beschikbaar bent, nodigen we je uit om te solliciteren.

Wie zijn wij?
Wij zijn een moderne, goed uitgeruste huisartsenpraktijk. Ons team bestaat uit 4 doktersassistentes en 1 spreekuurondersteuner, 5 artsen waarvan 1 huisarts in opleiding, 1 praktijkmanager en 3 praktijkondersteuners. Onze huisartsenpraktijk is gevestigd in het gezondheidscentrum de Kuip te Colmschate.

Wat zoeken wij?
We zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en gezellige doktersassistente, die goed kan samenwerken, maar daarnaast ook in staat is om zelfstandig te werken. Stressbestendig zijn, inlevingsvermogen hebben en gestructureerd werken is voor jou geen probleem. Ervaring met Medicom is een pré.

Wat bieden wij?
Een gezellig team, waar in overleg eigenlijk alles mogelijk is. Salaris conform cao-huisartsenzorg. Startdatum in overleg, maar bij voorkeur z.s.m. Voorts bieden wij een jaar contract met de mogelijkheid tot omzetting in een vast dienstverband.

Reageren?
Ben jij die gemotiveerde, gezellige doktersassistente die ons team komt versterken? Reageer dan met je motivatiebrief en cv via: [email protected]. Voor eventuele vragen kun je terecht bij onze praktijkmanager Martine Visser: via bovenstaand e-mailadres of mobiel op 06-18681492. We zien je reactie graag tegemoet!

 

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Functie eisen:

  • Je hebt een opleiding doktersassistente afgerond.
  • Je bent communicatief vaardig.
  • Je kunt goed samenwerken, maar ook goed zelfstandig werken.
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in zowel woord als geschrift.

Inschaling

Salaris conform cao-huisartsenzorg. 

Type Vacature
Organisatie Huisartsen Coöperatie Deventer en Omstreken (HCDO)
Locatie Huisartsen De Kuip
Postcode 7429 AH
Stad Deventer
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Huisartsenzorg
Informatie verkrijgen bij Praktijkmanager, mevr. M. Visser
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 17-05-2023
Reageer voor 15-06-2023
Ingangsdatum 17-05-2023
Nummer 120165
Doorsturen Bekijk PDF

Huisartsen Coöperatie Deventer en Omstreken (HCDO)

De huisartsen in de regio Deventer werken samen in de Huisartsen Coöperatie Deventer en Omstreken (HCDO). Ons doel: zorgen dat uw huisarts zorg kan leveren, zoals huisartsenzorg bedoeld is: dichtbij, persoonlijk en van goede kwaliteit. Om dit te realiseren voeren we regionale kwaliteitsprojecten uit om de zorg gericht te verbeteren. Buiten kantooruren organiseren we de huisartsenzorg in de Spoedpost Huisartsenzorg. De dagpraktijken ondersteunen we bij de ketenzorg voor chronisch zieken. Ook verzorgen we nascholing voor huisartsen en hun medewerkers. Zo bent u altijd verzekerd van professionele zorg door vertrouwde zorgverleners.

Meer over Huisartsen Coöperatie Deventer en Omstreken (HCDO)