Lid Raad van Toezicht
Elver

Functieomschrijving

Organisatie
Elver is een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking in de regio Achterhoek en Arnhem. Elver is expert in de begeleiding en behandeling van mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en voor mensen met een complexe zorgvraag. Meer informatie over Elver is te vinden op de website: www.elver.nl. 

Raad van toezicht
Elver heeft een eenhoofdige raad van bestuur. De organisatie is ingericht volgens het raad van bestuur - raad van toezicht model. De raad van toezicht bestaat uit vijf leden. Als gevolg van het vertrek van een lid van de raad van toezicht per 1 januari 2020 komt een positie vacant.

De raad van toezicht en raad van bestuur vergaderen in de regel vijf keer per jaar. Daarnaast is er jaarlijks een locatiebezoek en een themabijeenkomst. Verder vindt er jaarlijks overleg plaats met de cliëntenraad en de ondernemingsraad. De raad van toezicht kent een deelcommissie bedrijfsvoering en een deelcommissie kwaliteit. Daarnaast is er voor het jaarlijkse overleg met de raad van bestuur een commissie arbeidsvoorwaarden en beoordeling en er is een agendacommissie. Jaarlijks evalueert de raad van toezicht haar eigen functioneren en het functioneren van de raad van bestuur en wordt de relatie tussen beiden besproken. Er vindt enkele keren per jaar overleg plaats tussen de voorzitters van de raad van toezicht, ondernemingsraad, cliëntenraad en de raad van bestuur. Diverse ontwikkelingen, zowel intern als extern, komen tijdens dit overleg aan de orde.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

  • een ondernemende houding
  • affiniteit met vraagstukken die spelen binnen een zorgorganisatie
  • brede maatschappelijke belangstelling
  • woonachtig zijn en/of bekend zijn met het werkgebied van Elver is een voordeel, geen voorwaarde
  • een visie en overtuigingen die passen bij de visie en waarden van Elver
  • voldoende tijd beschikbaar om het lidmaatschap te kunnen vervullen en is flexibel in de momenten waarop die tijd soms wordt gevraagd.

Inschaling

Hier vind je het volledige profiel.

Bijzonderheden

Geïnteresseerd?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met Eric Hisgen, voorzitter van de raad van toezicht, via 06-51525504.

Je hebt tot dinsdag 17 december 2019 de tijd om te reageren op deze vacature. Reageer direct via de knop ‘solliciteren’. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 13 januari 2020, 12.30 – 17.30 uur.

 

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Elver
Postcode 7031HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
Informatie verkrijgen bij Eric Hisgen via 06-51525504
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 03-12-2019
Reageer voor 17-12-2019
Nummer 49931
Doorsturen Bekijk PDF

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver