Livio zoekt (ex)zorgprofessionals gedurende de coronacrisis!
Livio

Kom jij ons ondersteunen?

Livio is op zoek naar (ex)zorgprofessionals om de zorg en ondersteuning door te laten gaan tijdens het coronavirus. We hebben jouw hulp nog nooit zo hard nodig gehad als nu.

Livio is één van de grotere zorgaanbieders in Enschede, Haaksbergen en Berkelland. We zijn een zorgverlener die passende oplossingen biedt om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Wij geloven in persoonsgerichte zorg, waarbij de cliënt en zijn regie altijd het uitgangspunt zijn. Met bijna 2500 medewerkers en meer dan 800 vrijwilligers bieden wij al meer dan 50 jaar diens​ten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid.

Per direct zijn we op zoek naar mensen die gekwalificeerd zijn om te werken in de ouderenzorg (niveau 3 t/m 6). Het aantal contracturen is in overleg en het salaris is conform de CAO VVT.

Waar kan je ons ondersteunen?

Afhankelijk van jouw voorkeuren, studieachtergrond en ervaring kun je ondersteunen in de thuiszorg, kleinschalige woonvormen of verpleeghuiszorg. Samen met jou kijken we waar jij het beste kan helpen.

Voor ex-zorgprofessionals geldt een versoepeling van de BIG-registratie: BIG-registraties die na 1 januari 2018 zijn verlopen zijn nog geldig.

Meld je direct aan!

Wil je onze cliënten en collega's helpen? Meld je dan hieronder aan of stuur een mail naar Wilma Elkink op w.elkink@livio.nl

Onze dank is zeer groot!

Type Corona vacature
Organisatie Livio
Locatie Livio
Postcode 7511AL
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 5
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 06-10-2020
Reageer voor 31-10-2020
Ingangsdatum 20-10-2020
Nummer 52437
Doorsturen Bekijk PDF

Livio

Samen gaan we zorgen voor meer leefplezier bij Livio! En met samen bedoelen we cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s. Bij Livio of in de wijk, dat maakt niets uit. Ondanks ziekte, beperkingen of ongemakken wil Livio mensen helpen leefplezier te ervaren. Wij geloven er namelijk in dat leefplezier het leven zinvoller maakt. Livio biedt diensten en producten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. Alleen door een nauwe samenwerking tussen Livio collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers kunnen we de beste invulling geven aan de interesses en behoeften van de cliënt. Met de opgedane kennis over de benodigde zorg en gewenste invulling van het welbevinden, kunnen we ons nog meer richten op het ervaren van leefplezier (door middel van belevingsgerichte of persoonsgerichte zorg). Daarnaast is het voor de familie van de cliënt fijn om te weten hoe ook zij een gerichte bijdrage aan het leefplezier van hun naaste kunnen leveren, maar daarbij kunnen rekenen op heldere, transparante ondersteuning vanuit Livio. De kernwaarden van Livio zijn: • Toewijding • Professionaliteit • Verantwoordelijkheid Livio. We zijn er wanneer nodig.

Meer over Livio