Locatiemanager huisartsenpost Zwolle
Medrie

Locatiemanager huisartsenpost Zwolle 32-38 uur

Medrie-ers zijn betrokken en bevlogen, hebben een groot verandervermogen en ondersteunen graag de regionale huisartsenzorg. Herken jij je daarin? En ben je een echte bruggenbouwer die het team mee kan nemen naar de toekomst? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als locatiemanager vertaal je de toekomstvisie huisartsenzorg vanuit de Medrie strategie naar de huisartsenpost in Zwolle en creëer je draagvlak voor deze strategie onder de medewerkers en huisartsen in de regio. Je stuurt een multidisciplinair team op de huisartsenpost Zwolle aan en bent zichtbaar, voor het team, voor het regioteam en voor collega locatiemanagers.

Je zoekt en onderhoudt de verbinding in- en extern; met huisartsen, waarnemers, en andere partners in de spoedzorgketen. Je beheert contracten, doet leveranciersbeoordelingen, maakt werkafspraken, legt afspraken vast en borgt dit. 

Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van de zorg op de huisartsenpost, je weet wat er speelt. 

Tevens ben je voorzitter van het kwaliteitsteam huisartsenpost. Je bereidt deze overleggen voor met de kaderarts spoedzorg.

Jij onderhoudt de contacten met de collegamanagers van de andere huisartsenposten in de Medrie regio’s en je voert Medrie brede plannen door op locatie. Je rapporteert aan de regiomanager en koppelt de stand van zaken van lopende projecten terug in het regioteamoverleg.

Wat ga jij doen?

 • Je geeft richting aan het team op de huisartsenpost;
 • Je stelt de begroting op voor de huisartsenpost en bewaakt de kaders waarbinnen de begroting is vastgesteld;
 • Je bent regelmatig aanwezig op de Huisartsenpost, ook tijdens de ANW (Avond, Nacht, Weekend);
 • Je vertaalt de Medrie strategie naar beleid op de huisartsenposten op het gebied van werkprocessen, personeelsbeleid, kwaliteitsbeleid, samenwerkingsbeleid en financiën;
 • Je initieert nieuw beleid en vertaalt dit beleid naar concrete werkafspraken en instructies voor de huisartsenorganisatie in afstemming met de kaderarts Spoedzorg;
 • Je neemt (boven)regionaal deel aan verschillende projecten en bent ook in staat zelf projectmatig te werken en projecten te leiden;
 • Je coördineert activiteiten en creëert randvoorwaarden, waardoor de zorgprofessionals hun werk optimaal kunnen uitvoeren;
 • Je voert overleg met huisartsen over de werkwijze binnen de huisartsenposten onder andere via commissies met vertegenwoordigers van huisartsengroepen;
 • Je onderhoudt en verbetert de contacten met de huisartsen en diverse ketenpartners in samenwerking met het regioteam.

Wat heb jij in huis?

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau en je bent bewezen succesvol als leidinggevende in de gezondheidszorg. Ervaring in de eerstelijnszorg is een pre;
 • Je hebt inzicht in de ontwikkelingen binnen huisartsenwereld en de netwerkzorg;
 • Je beschikt over goede sociale eigenschappen en kan daarmee de collega’s stimuleren en motiveren;
 • Netwerken zit in je bloed en je bent in staat als bruggenbouwer op te treden;
 • Je snapt hoe het spel van de politiek werkt en speelt hierop in;
 • Je bent in staat projecten gestructureerd op te zetten en af te ronden;
 • Je bent flexibel, want dit is geen 9-17 maandag-vrijdag baan. Ook in de avond en het weekend word je graag gezien. Tevens draai je met de andere locatiemanagers mee in een rooster voor de bereikbaarheid.

Dit bieden wij jou!

Medrie biedt jou een afwisselende en zelfstandige baan, waarin je de vrijheid krijgt om je werk naar eigen inzicht en zo zelfstandig mogelijk in te delen.

Wij bieden jou een contract voor onbepaalde tijd.

De functie is ingedeeld in schaal 9 (min € 3.901,-- max
€ 4.985 o.b.v 38 uur) van de cao Huisartsenzorg, je wordt ingeschaald op basis van jouw kennis en ervaring. Hier komt nog een aantrekkelijke toeslag voor de bereikbaarheidsdiensten bovenop. Ook kun je rekenen op een goede pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, 5 weken vakantie op fulltime basis en een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer / 100% vergoeding OV.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat je vitaal aan het werk kunt door een modern thuiswerkbeleid en daarbij een thuiswerkpakket met onder andere telefoon en laptop, een bijdrage aan activiteiten ter ondersteuning van een gezonde lichamelijke en mentale levensstijl en korting op jouw (zorg)verzekering. Bij Medrie ben je verantwoordelijk voor je eigen loopbaan en krijg je volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien.   

Word jij onze nieuwe collega?

Meer informatie over de organisatie kun je vinden op www.medrie.nl. Wij ontvangen jouw cv en motivatiebrief via de knop ‘Solliciteren’ op Vacature Locatiemanager Zwolle - Locatiemanager huisartsenpost Zwolle - InSite - Standaard (afasinsite.nl)

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Maaike Schnabel, Regiomanager, telefoon 06 - 20477288.

Een assessment maakt onderdeel uit van deze procedure.
Voor deze functie werven wij gelijktijdig intern en extern.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Over regio Zwolle
De locatiemanager Zwolle is onderdeel van het regioteam Zwolle. Het regioteam bestaat uit de regiomanager, regiohuisarts, locatiemanager, programmamanagers en secretaresses. Samen bieden we maatwerk aan de ruim 180 huisartsen van Medrie Regio Zwolle. We ondersteunen hen bij de spoedzorg op de huisartsenpost, de chronische zorg in de dagpraktijken en de organisatie van wijkgericht werken. Namens de huisartsen maken we op regionaal niveau afspraken met andere zorgverleners en organisaties. Met als doel dat huisartsen zo veel mogelijk tijd kunnen besteden aan de zorg voor hun patiënten, de 270.000 inwoners van de regio. Zo werkt Medrie voor huisartsen.

 

Maak kennis met Medrie

Medrie werkt voor huisartsen! Ruim 180 medewerkers zetten zich dag en nacht in voor de huisartsenzorg in de regio’s Flevoland, Hardenberg en Zwolle. Zodat onze 270 huisartsen gewoon dokter kunnen zijn voor hun 600.000 patiënten. Wij faciliteren de huisartsen bij de spoedzorg op de huisartsenposten, bij de chronische zorg in de dagpraktijken en bij de organisatie van de wijkgerichte zorg. Hierbij werken we samen met andere zorgverleners en organisaties.

 

Onze doktersassistenten, triagisten en consulenten ondersteunen de huisarts direct in de praktijk.

Maar wij regelen meer zoals financiering, scholing en kwaliteitsborging. Elke dag zetten wij ons met hoofd, handen en hart in voor de huisartsenzorg: daadkrachtig, betrokken en servicegericht.

We werken niet alleen voor huisartsen. Medrie is ook van de huisartsen. Zo hebben ze invloed op de zorginhoudelijke koers van Medrie, zonder dat ze zich bezig hoeven te houden met allerlei organisatorische beslommeringen. Medrie koerst op efficiëntie om ruimte te houden voor maatwerk. Daarom werken we in drie regio’s. Elk met een eigen regioteam: korte lijnen en bekende gezichten. Dat maakt ons uniek. Medrie werkt voor huisartsen!

Type Vacature
Organisatie Medrie
Locatie Medrie, Huisartsenpost Zwolle
Postcode 8025 AV
Stad Zwolle
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 38
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Huisartsenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Karin Kerkhof, locatiemanager, telefoon 06-51291285
Functie(s) Manager overig midden kader
Zorgmanager
Publicatiedatum 20-07-2022
Reageer voor 15-09-2022
Ingangsdatum 01-10-2022
Nummer 111946

Medrie

Maak kennis met Medrie Medrie werkt voor huisartsen! Wij initiëren, stimuleren en ondersteunen samenwerking voor huisartsen in het werkgebied van Medrie. Met elkaar dragen wij bij aan duurzame zorg en gezondheid. Wij signaleren kansen en helpen vernieuwingen te realiseren. Zo ondersteunen en versterken we de (verander) kracht in de regio. We jagen ontwikkelingen aan. En we doen er alles aan om de professionaliteit van de huisarts te laten schitteren. Medrie is de organisatie voor huisartsen in de regio’s Flevoland, Hardenberg en Zwolle die de huisartsenposten in deze regio’s organiseert en faciliteert. Daarnaast ondersteunt Medrie de zorg en chronisch zieke patiënten in de ketens zoals DM2, COPD en VRM, ouderenzorg, GGZ en Leefstijl. Medrie is een organisatie in ontwikkeling. Daadkracht, servicegerichtheid en betrokkenheid staan hoog in ons vaandel. We werken op dit moment aan het optimaliseren van onze processen, verbeteren van de managementinformatie, organiseren van zorg op de juiste plek met de ziekenhuizen, adviseren van dag praktijken over financiële vraagstukken en het implementeren en stimuleren van samenwerking in de wijk, zodat de organisatie en onze huisartsen optimaal gefaciliteerd en ondersteund worden.

Meer over Medrie