Logeeropvang het Maatwerk: Begeleider voor 1 of 2 weekenden per maand in Nieuw-Wehl
Elver

Functieomschrijving

Wil jij onze nieuwe (jonge) logees een fijn logeerweekend bezorgen en hun ouders het vertrouwen geven dat er goed voor hun kind wordt gezorgd? Dan is deze baan iets voor jou!

 

Waar ga je werken?

Begin 2019 zijn wij gestart met logeren in het Maatwerk. Vanwege toenemende belangstelling zijn er inmiddels 2 logeerweekenden in het Maatwerk.

                              

Zes tot acht cliënten, kinderen en/of jongeren kunnen hier één weekend per maand logeren. Een logeerweekend start op vrijdagmiddag 15:30 uur en duurt tot zondag +/- 17:00 uur.

 

Tijdens een logeerweekend nemen wij de zorg uit handen van de ouders, is er ruimte voor ontspanning, leuke activiteiten en kan gewerkt worden aan ontwikkeling.

Waarom bij Logeeropvang het Maatwerk werken?

Een leuke uitdagende baan waar je de ruimte krijgt om samen met collega’s ideeën vorm te geven en die je prima kunt combineren met je huidige werk. Ben je op zoek naar een volledig nieuwe baan, dan kan je deze uren combineren met een andere vacature of via ons Flexbureau.

 

Wat ga je doen?

Nu wil je natuurlijk wel weten wat er van je verwacht wordt tijdens jouw dienst. Je gaat aan de slag als begeleider binnen een zelfstandig werkend team. Dit houdt eigenlijk in dat je samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor de verdeling van de diensten. Je werkt minimaal 2 diensten per maand en werkt hierbij vaak samen met een collega. De verdeling van de benodigde uren zal in overleg plaatsvinden. Denk hierbij aan de volgende tijden:

 • Vrijdag: 15:30 – 21:00 uur / 16:00 – 23:00 uur
 • Zaterdag: 7:00 - 15:00 uur / 10:00 - 20:00 uur / 15:00 – 23:00 uur
 • Zondag: 7:00 – 16:30 uur / 8:00 - 17:00 uurAls begeleider ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de zorg en begeleiding van onze logees tijdens het logeerweekend. Je begeleidt, ondersteunt en helpt logees bij dagelijkse activiteiten, zowel individueel als in groepsverband. De diversiteit aan zorgvragen en niveaus maakt dat je op verschillende niveaus moet communiceren en kunt omgaan met de combinatie van zorg en begeleiden. Je werkt nauw samen met de ouders/verwanten en geeft hen het vertrouwen dat hun kind in goede handen is.Doordat je samen met een team verantwoordelijk bent voor de cliënten wordt het gewaardeerd als je zelfstandig kan werken en beslissingen durft te nemen. Om een positieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen het team is het van belang dat je eerlijk en kritisch durft te zijn naar jezelf toe, maar ook naar jouw collega’s. Daarnaast werken wij vanuit de driehoek, dit houdt in dat je samen met de bewoner, verwanten en collega’s invulling geeft aan de dag.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

 • Zoals hierboven wordt aangegeven ben je samen verantwoordelijk voor het rooster, daarom is het fijn als jij je flexibel opstelt. Ook als je kijkt naar omgaan met de combinatie zorg en begeleiding.
 • Voor deze functie voer jij voorbehouden- en risicovolle handelingen uit, jij bent bereid om hiervoor (indien nodig) interne scholingen te volgen.
 • Jij bent een persoon die affiniteit heeft met onze doelgroep.
 • Het is van belang dat je in het bezit bent van een rijbewijs, omdat wij met de logees op pad gaan voor activiteiten buiten het terrein.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma op niveau 3 of 4. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Verzorgende IG, Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.

Inschaling

Wat bieden wij jou?

 • Je werkt 1 of 2 weekenden per maand. Uren zijn in overleg met het Flexbureau aan te vullen tot 32 uur per week (wij leggen je graag uit hoe dit precies werkt).
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. In eerste instantie krijg je een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, maar als het van beiden kant goed bevalt dan zetten wij deze graag om naar onbepaalde tijd.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de cao Gehandicaptenzorg (vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33%).
 • Wij bieden verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden denk hierbij bijvoorbeeld aan een fietsplan of een tablet. Daarnaast hebben wij een personeelsvereniging die jaarlijks verschillende activiteiten organiseert.
 • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 1.800,- en € 2.675,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.

  Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Bijzonderheden

Vervolg?

Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega’s van Logeeropvang het Maatwerk via Logeeropvang@elver.nl.

 

Wil je meer weten over wat Elver je kan bieden wat betreft een arbeidsovereenkomst, neem dan contact op met onze intercedentes van het Flexbureau via telefoonnummer 0314-696 215 of per mail via: flexbureau@elver.nl.

 

Je hebt tot dinsdag 21 juli 2020 de tijd om te reageren op deze vacature.

 

Zodra jij gesolliciteerd hebt nemen wij contact met je op over de vervolgprocedure.

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Elver, logeeropvang
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij intercedentes van het Flexbureau via telefoonnummer 0314-696 215 of per mail via: flexbureau@elver.nl.
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 30-06-2020
Reageer voor 21-07-2020
Nummer 53584
Doorsturen Bekijk PDF

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver