Logopedist - Didam
Zozijn

Heb jij een hbo-opleiding logopedie, ben je flexibel en veerkrachtig? In verband met het zwangerschapsverlof van twee van onze collega’s, zijn wij op zoek naar een enthousiaste  

Logopedist met een dienstverband van minimaal 24 tot maximaal 36 uur per week

Wat ga je doen?
Je voert logopedische onderzoeken uit en behandelt en begeleidt jonge kinderen. Je taken bestaan uit het observeren, onderzoeken, diagnosticeren en behandelen van jonge kinderen met problemen op het gebied van de taal, spraak, communicatie en eten en drinken. Daarnaast neem je deel aan (multidisciplinaire) overleggen en oudergesprekken.

Dit zijn wij?
De dienst ZorgAdvies en Behandeling (ZAB) bestaat uit zo’n 100 gedragswetenschappers, artsen, vaktherapeuten, (para)medici die vanuit hun vak ondersteuning bieden aan (begeleiders en verwanten van) mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking en niet aangeboren hersenletsel. De vakgroep logopedie bestaat uit 10 collega’s. Je werkt in een interdisciplinaire context met andere specialisten en met medewerkers op de locaties. Wij werken o.a. voor cliënten met intensieve zorgvraag, intensieve begeleiding, cliënten met LVB en voor Kind en Jeugd.

Om ons team tijdelijk te versterken zijn we op zoek naar een enthousiaste, ondernemende en zelfstandige collega welke werkzaam zal zijn in Zutphen, Didam en Westervoort. Het gaat om jonge kinderen met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke en/of meervoudige beperking.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

Herken jij je in het volgende?

 • Afgeronde HBO-opleiding logopedie.
 • Je bent flexibel en in staat om het vakgebied logopedie samen met je collega’s maar ook zelfstandig goed vorm te geven.
 • Kunnen samenwerken in een interdisciplinair team.
 • Je kunt je makkelijk bewegen in een complex netwerk zowel binnen als buiten de organisatie.
 • Je hebt passie voor je vak, je bent flexibel en veerkrachtig en een nieuwsgierige professional.
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • In bezit van rijbewijs en auto.
 • Kennis van (elektronische) communicatiehulpmiddelen is een pré.

Dit bieden wij

 • Een uitdagende en afwisselende baan waarin jij je kennis en ervaring kunt inzetten ten behoeve van onze cliënten.
 • Een salaris van maximaal € 4.211,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 55 (CAO Gehandicaptenzorg).
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
 • Een tijdelijke aanstelling voor de duur van afwezigheid wegens zwangerschaps- en bevallingsverlof. De periode is van februari 2022 tot en met juli 2022.
 • De standplaats is Didam.

Procedure
In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie Cen - ZAB Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Fatma Cossu, manager ZAB, telefoonnummer 06-21936985
Functie(s) Logopedist
Publicatiedatum 21-10-2021
Reageer voor 01-12-2021
Ingangsdatum 21-10-2021
Nummer 72092
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn