Logopedist - Didam en/of Zutphen
Zozijn

Heb jij de opleiding logopedie, ben je flexibel en veerkrachtig? In verband met het zwangerschapsverlof en aansluitend ouderschapsverlof van twee van onze collega’s, zijn wij op zoek naar één of twee enthousiaste  

Logopedist(en)

met een dienstverband van minimaal 12 tot maximaal 32 uur per week

Wat ga je doen?

Je voert logopedische onderzoeken uit en begeleidt jonge kinderen met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke en/of meervoudige beperking op het Kindcentrum de Zuidzon in Didam (16 - 24 uur per week) en/of op het kinderdagcentrum de Speeldoos in Zutphen (12 -16 uur per week). Na de zwangerschapsverloven is er ruimte voor doorgang van werkzaamheden tussen de 8 à 12 uur per week. Aangezien de logopedie goed in beweging is, is uitbreiding na de verloven niet uitgesloten. We zoeken collega(’s) met ingang van februari 2022 of spoedig daarna. Je taken bestaan uit het observeren, onderzoeken, diagnosticeren en behandelen van kinderen met problemen op het gebied van de taal, spraak, communicatie en eten en drinken. Daarnaast neem je deel aan (multidisciplinaire) overleggen en oudergesprekken.

Wie zijn wij?

De dienst ZorgAdvies en Behandeling (ZAB) bestaat uit zo’n 100 gedragswetenschappers, artsen, vaktherapeuten, (para)medici die vanuit hun vak ondersteuning bieden aan (begeleiders en verwanten van) mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking en niet aangeboren hersenletsel. De vakgroep logopedie bestaat uit 10 collega’s.

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een enthousiaste, ondernemende en zelfstandige collega welke werkzaam zal zijn in Zutphen en/of Didam.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

Herken jij je in het volgende?

 • Afgeronde HBO-opleiding logopedie.
 • Je bent flexibel en in staat om het vakgebied logopedie samen met je collega’s maar ook zelfstandig goed vorm te geven.
 • Kunnen samenwerken in een interdisciplinair team.
 • Je kunt je makkelijk bewegen in een complex netwerk zowel binnen als buiten de organisatie.
 • Het mee kunnen bewegen met de zorgvraag op diverse locaties zal zorgen voor nog meer mogelijkheden na de zwangerschapsvervanging.
 • Je hebt passie voor je vak, je bent flexibel en veerkrachtig en een nieuwsgierige professional.
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • In bezit van rijbewijs en auto.
 • Kennis van (elektronische) communicatiehulpmiddelen is een pré.

Dit bieden wij

 • Een uitdagende en afwisselende baan waarin jij je kennis en ervaring kunt inzetten ten behoeve van onze cliënten.
 • Een salaris van maximaal € 4.211,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 55 (CAO Gehandicaptenzorg).
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
 • Een tijdelijke aanstelling voor de duur van 6 maanden wegens afwezigheid van zwangerschaps- en bevallingsverlof en de mogelijkheid van doorloop in uren (8 tot 12 uur per week).
 • De werklocaties zijn voor de vervanging Didam en Zutphen.

Procedure

We zien graag je sollicitatiebrief en cv, via Zorgselect, tegemoet. Als de geschikte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie Cen - ZAB - Paramedici Logopedi Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 12
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Melissa Foesenek, logopedist locatie Didam, telefoonnummer 06-25302542 of Bink Gimbrere, logopedist locatie Zutphen, telefoonnummer 06-25432810 of Tijs Dijkhuis, manager ZAB, telefoonnummer 06-25658352
Functie(s) Logopedist
Publicatiedatum 17-12-2021
Reageer voor 31-01-2022
Ingangsdatum 17-12-2021
Nummer 73876
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn