Logopedist
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij een afgeronde HBO Logopedie? 
 • Ben jij bekend met slik-, spraak-, en taalproblematiek t.g.v neurologische aandoeningen?
 • Voer jij graag zelfstandig je functie uit binnen een vakgroep? 

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

In het team van Logopedisten hebben we voor 6 maanden ruimte voor een nieuwe collega! Als logopedist behandel en begeleid je cliënten met onder meer een afasie, dysartrie en/of een dysfagie. Daarnaast kun je worden ingeschakeld voor communicatie- of slikadviezen bij dementerenden. Naast het zelfstandig behandelen geef je ook informatie en advies omtrent logopedie aan andere behandelaars, teammedewerkers en familieleden en onderhoud je relevante interne en externe contacten. Je onderzoekt, behandelt en begeleidt cliënten die verblijven op verschillende locaties. Je bent bereid binnen het gehele werkgebied van Carintreggeland je werkzaamheden te verrichten. Het betreft zowel somatische als psychogeriatrische en revalidatie afdelingen. Tevens kan het zijn dat je wordt ingezet binnen de extramurale logopedie Je gaat deel uitmaken van de vakgroep logopedie Carintreggeland en je hebt 4 collega Logopedisten.

Je bent geregistreerd in het basisregister en/of het kwaliteitsregister van de Stichting Kwaliteitsregister Paramedici. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met slik-, spraak-, en taalproblematiek t.g.v. neurologische aandoeningen bij volwassenen en bij voorkeur met somatische, psychogeriatrische en revalidatie cliënten. Net als je collega’s voer jij graag je vak van Logopedist zelfstandig uit. Je bent iemand met een servicegerichte houding, flexibel en je kunt functioneren binnen verschillende multidisciplinaire teams.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! Toch voelt Carintreggeland niet als een grote organisatie, we zijn namelijk lokaal aanwezig.  Er is een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding Logopedie
 • Je bent geregistreerd in het basisregister en/of kwaliteitsregister van de Stichting Kwaliteitsregister Paramedici
 • Je wordt enthousiast over de bijdrage die jij kan leveren, vanuit jouw vak, voor de kwaliteit van leven van een cliënt.
 • Je het goede mondelingen en schriftelijke vaardigheden
 • Je bent in staat om te werken met een Ipad, smartphone en computer
 • Je bent initiatiefrijk en proactief
 • Je houdt ervan om in een team te werken, maar wel zelfstandig je functie uit te oefenen
 • Je hebt een rijbewijs en hebt beschikking over een auto

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten en een waardevolle bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven
 • In eerste instantie een contract van 6 maanden met kans op verlenging.
 • Een zeer divers cliënt contact en de mogelijkheid om binnen multidisciplinaire teams te werken
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 4.426 bruto per maand op basis van 36 uur

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons ook minstens zo belangrijk is en onderdeel van onze visie, dat is Waardevol Werken voor jou als onze collega! 

Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken voor jou als collega een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden. Vanuit die beleving kunnen we optimaal bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten. Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! 

Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scholingen via ons leerplein. Natuurlijk vinden wij een goede werk- en privébalans ook erg belangrijk, want voor elke fase in jouw leven zijn er passende mogelijkheden. 

Als medewerker kun je zelf de regie pakken over je leven en over je baan. Daarin heb jij zelf een belangrijke rol! Wij geven je graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Dat doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. En dat is belangrijk! Kom jij waardevol werken bij Carintreggeland? 
  

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de link!

Intresse

Heb je interesse in deze functie?
Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op!
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Manon Hofmeijer op emailadres [email protected]

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 

Type Vacature
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Eugeria
Postcode 7602JT
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Logopedist
Publicatiedatum 26-04-2022
Reageer voor 01-06-2022
Nummer 110404

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland