Logopedist
Frion

Functieomschrijving

Ben jij diegene die….

 • affiniteit heeft met de persoon met een verstandelijke beperking;
 • van het onverwachte houdt;
 • zelfstandig is;
 • doorpakt;
 • stevig in je schoenen staat;
 • het onderste uit de kan haalt;
 • en een dosis humor heeft..?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Want wij zoeken per direct een:

 Ervaren Logopedist

20 uur per week

 

In deze omgeving kom jij te werken

Frion biedt ondersteuning aan kinderen, volwassen en ouderen met een lichte, matige en ernstige verstandelijke beperking in de regio Noordwest Overijssel. Frion heeft ruim 80 locaties en er werken meer dan 1000 professionals die ongeveer 1000 cliënten ondersteunen. Regie in eigen hand is waar het om draait in onze ondersteuning. Omdat de professionals die dagelijks werken met deze personen het beste kunnen bepalen wat hiervoor nodig is, hebben zij ruimte nodig om zoveel mogelijk zelf beslissingen te kunnen nemen. Daarom werken ze in resultaatverantwoordelijke teams.                                                                                 

Bij Frion werken als logopedist, wat betekent dit voor jou?

Communicatieproblemen en moeilijkheden bij het eten en drinken komen regelmatig voor bij mensen met een verstandelijke beperking. Daarom bieden wij hen en hun begeleiders op dit gebied professionele ondersteuning door middel van logopedie. De vakgroep logopedie bestaat uit drie logopedisten. Het vormt een onderdeel van de paramedische dienst.

De logopedist diagnosticeert, behandelt en adviseert de cliënt en het cliëntsysteem op het gebied van eten en drinken, communicatie en het gehoor. Ook heeft de vakgroep logopedie specialistische kennis van onder andere Totale Communicatie en Sensomotorische Integratie (SMI). Je bevordert en bewaakt de vakinhoudelijke kwaliteit. Je neemt deel aan multidisciplinaire besprekingen.

Functie eisen

Wat wij vragen

 • Je hebt de HBO opleiding logopedie afgerond;
 • Je hebt affiniteit met de persoon met een verstandelijke beperking en hebt kennis en ervaring met deze doelgroep;
 • Multidisciplinair samenwerken is je bekend;
 • Je bent enthousiast, creatief en hebt een flexibele instelling;
 • De begrippen cliënt centraal, vraagsturing en respectvolle bejegening zijn voor jou leidend in de ondersteuning van cliënten;
 • Je hebt kennis en ervaring op het gebied van Totale Communicatie, eet- en drinkproblemen en gehoor bij mensen met een verstandelijke beperking;
 • Je bent KP-geregistreerd.

Inschaling

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een zich ontwikkelende organisatie die investeert in professioneel leiderschap en deskundigheidsbevordering. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn geregeld conform de CAO Gehandicaptenzorg. Het salaris bedraagt bij een fulltime dienstverband minimaal € 2.675 en maximaal € 3.984,- in FWG 55.

Je krijgt bij ons de mogelijkheid je te blijven ontwikkelen. Daarnaast bieden wij onder andere een goede pensioenregeling via het PFZW en een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket (met onder andere een fietsplan, fiscale uitruil reiskosten, korting op verzekeringen).

Een voorwaarde voor het werken bij Frion is dat er een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gerelateerd aan het dienstverband wordt overlegd.
Daarnaast maakt een referentiecheck onderdeel uit van de procedure.

Bijzonderheden

Ben je geïnteresseerd?

Reageer dan via www.medewerkerbijfrion.nl, via de ‘direct solliciteren’ button. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de vakgroep logopedie, telefoon: 038-4698144.

Type Vacature
Organisatie Frion
Locatie Frion, groep Paramedische behandeling
Postcode 8021 ET
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Logopedist
Publicatiedatum 08-11-2019
Reageer voor 22-11-2019
Ingangsdatum 08-11-2019
Nummer 49465

Frion

Frion richt zich op een breed pakket aan zorg en dienstverlening ter ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. Naast een omvangrijk aanbod van wonen en dagbesteding in alle leeftijdsgroepen is er ondersteuning bij crisisopvang en ambulante zorg. In totaal maken circa 950 cliënten gebruik van deze diensten. Er werken 1050 medewerkers bij Frion. Frion heeft als missie: je eigen leven leven, samen met Frion je mogelijkheden en kansen benutten, ondernemen in mens en werk. Frion wil samen met de cliënt zijn mogelijkheden en kansen optimaal benutten in relatie tot de mogelijkheden van de organisatie. Dit betekent dat Frion keuzes biedt. Frion is een partner in zowel het wonen als werken van mensen met een verstandelijke beperking. Op beide gebieden gebeurt er veel. Frion onderneemt. Op website www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Meer over Frion