Logopedist regio Twente
Carintreggeland

Functieomschrijving

Heb jij een afgeronde opleiding HBO Logopedie?
Ben jij bekend met slik-, spraak-, en taalproblematiek t.g.v neurologische aandoeningen?
Voer jij graag zelfstandig je functie uit binnen een vakgroep?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

In het team van Logopedisten hebben we ruimte voor een nieuwe collega! Als logopedist behandel en begeleid je cliënten met onder meer een afasie, dysartrie en/of een dysfagie. Daarnaast kun je worden ingeschakeld voor communicatie- of slikadviezen bij dementerenden. Naast het zelfstandig behandelen geef je ook informatie en advies omtrent logopedie aan andere behandelaars, teammedewerkers en familieleden en onderhoud je relevante interne en externe contacten. Je onderzoekt, behandelt en begeleidt cliënten die verblijven op verschillende locaties. Je bent bereid binnen het gehele werkgebied van Carintreggeland je werkzaamheden te verrichten. Het betreft zowel somatische als psychogeriatrische en revalidatie afdelingen. Tevens kan het zijn dat je wordt ingezet binnen de extramurale logopedie Je gaat deel uitmaken van de vakgroep logopedie Carintreggeland en je hebt 4 collega Logopedisten.

Je bent geregistreerd in het basisregister en/of het kwaliteitsregister van de Stichting Kwaliteitsregister Paramedici. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met slik-, spraak-, en taalproblematiek t.g.v. neurologische aandoeningen bij volwassenen en bij voorkeur met somatische, psychogeriatrische en revalidatie cliënten. Net als je collega’s voer jij graag je vak van Logopedist zelfstandig uit. Je bent iemand met een servicegerichte houding, flexibel en je kunt functioneren binnen verschillende multidisciplinaire teams.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! Toch voelt Carintreggeland niet als een grote organisatie, we zijn namelijk lokaal aanwezig. Er is een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding Logopedie
 • Je bent geregistreerd in het basisregister en/of kwaliteitsregister van de Stichting Kwaliteitsregister Paramedici
 • Je wordt enthousiast over de bijdrage die jij kan leveren, vanuit jouw vak, voor de kwaliteit van leven van een cliënt.
 • Je het goede mondelingen en schriftelijke vaardigheden
 • Je bent in staat om te werken met een Ipad, smartphone en computer
 • Je bent initiatiefrijk en proactief
 • Je houdt ervan om in een team te werken, maar wel zelfstandig je functie uit te oefenen
 • Je hebt een rijbewijs en hebt beschikking over een auto

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten en een waardevolle bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven
 • Een zeer divers cliënt contact en de mogelijkheid om binnen multidisciplinaire teams te werken
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Samenwerking in professionele zorgteams
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 4.161,92 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Bijzonderheden

Benieuwd naar de visie van onze organisatie; klik hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via Whatsapp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-187
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, De Boortoren
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 21
Uren tot 21
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Manon Hofmeijer op emailadres m.hofmeijer@carintreggeland.nl
Functie(s) Logopedist
Publicatiedatum 07-10-2020
Reageer voor 31-10-2020
Nummer 55238

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland