Managementassistent
OCON (Orthopedisch Centrum Oost-Nederland)

Functieomschrijving

Als managementassistent verricht je in samenwerking met je collega managementassistent zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden op secretarieel en organisatorisch gebied binnen de backoffice van OCON. Je functioneert als een spin in het web en draagt er zorg voor dat ten aanzien van besluitvormingsprocessen, administratieve processen en relatiebeheer alles op rolletjes verloopt. Dit teneinde optimale ondersteuning van directie en managementteam (MT) van OCON te waarborgen.

Tot de taken behoren onder meer administratieve en secretariële ondersteuning van het MT (o.a. voorbereiding en notuleren van vergaderingen, agendabeheer, voorbereidende werkzaamheden ten aanzien van ontwikkeling van nieuw beleid, postverwerking en postafhandeling en het maken van rapportages.). Daarnaast zal je administratieve ondersteuning gaan bieden op het gebied van o.a. financiën, inkoop, strategie en personeelszaken.

Verder denk en werk je mee aan de organisatie van medewerkers gerelateerde bijeenkomsten, feestjes of bijvoorbeeld kerstpakketten.

Kortom; een dynamische functie die genoeg uitdaging biedt en niet snel zal gaan vervelen!

Functie eisen

De managementassistent beschikt over een afgeronde opleiding als managementassistent of directiesecretaresse op MBO+/HBO niveau.

Je hebt bij voorkeur reeds enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Affiniteit met of ervaring in de zorg is een pré.

Als onze nieuwe collega beschik je over een stevige persoonlijkheid, heb je een proactieve houding, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je resultaatgericht.
Je houdt van een beetje reuring om je heen en raakt niet van slag als je in de dag snel moet schakelen tussen verschillende werkzaamheden of prioriteiten bij moet stellen. Goede communicatieve vaardigheden zijn jou niet vreemd en je kan je stijl aanpassen aan de situatie. Met humor en een goede dosis positieve energie kan jij ons team aanvullen.

Inschaling

Je salaris is ingedeeld in FWG 45 en bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, minimaal € 2.554,- (FWG 45-0) en maximaal € 3.468,- (FWG 45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aanleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt voorleggen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 28 maart 2023.

Type Vacature
Intern nummer OC23-02
Organisatie OCON (Orthopedisch Centrum Oost-Nederland)
Locatie OCON Orthopedische kliniek
Postcode 7555DL
Stad Hengelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Uren van 27
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Jessica ter Hofte, bereikbaar via telefoonnummer 088 708 50 51
Functie(s) Managementassistent
Publicatiedatum 14-03-2023
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 25-03-2023
Nummer 118537
Doorsturen Bekijk PDF

OCON (Orthopedisch Centrum Oost-Nederland)

OCON staat voor Orthopedisch Centrum Oost Nederland. OCON is sinds 2010 een zelfstandige orthopedische kliniek binnen de ZGT Hengelo, ontstaan uit de maatschappen orthopedie en anesthesie. Organisatorisch en financieel opereert het OCON geheel zelfstandig, waardoor maximale ruimte ontstaat om de zorg voor de orthopedische patiënt optimaal in te richten. OCON is een jonge organisatie, met veel dynamiek en gedrevenheid die al veel veranderingen in de orthopedische zorg teweeg heeft gebracht. Bijvoorbeeld de invoering van rapid care, waardoor herstel bewezen sneller verloopt na een heup- of knieoperatie, het werken met dedicated teams binnen de OK’s, een moderne herstelafdeling OCON Care en eigen dagbehandeling en OK’s. Bij OCON zijn inmiddels 160 medewerkers werkzaam,waaronder 14 orthopeden en 9 anesthesisten. OCON biedt het totaalpakket aan orthopedische zorg. De orthopeden hebben allen hun subspecialisaties. Binnen dit totaalpakket zijn speerpunten vastgesteld: wervelkolomchirurgie, prothese-revisiechirurgie en sportorthopedie. OCON Sport, de sportpoli binnen OCON, is speciaal voor sporters met alle vragen, problemen of begeleiding op sportmedisch gebied. Daarnaast geven de sportartsen preventief advies en nemen zij sportkeuringen af. Door intensieve samenwerking met sportorthopeden en andere specialisten binnen de ZGT, waaronder chirurgen en radiologen kunnen sporters snel worden geholpen en wordt onnodig doorverwijzen voorkomen. Tenslotte is OCON Sport sinds kort gecertificeerd door de FSMI en daarmee een officiële sportmedische instelling.

Meer over OCON (Orthopedisch Centrum Oost-Nederland)