MANAGEMENTASSISTENT
Saxenburgh

Ben jij een ervaren en flexibele managementassistent, die ervan houdt om in een dynamische omgeving de juiste prioriteiten te stellen en een veelheid van zaken georganiseerd te krijgen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor de manager van het Saxenburgh Medisch Centrum zoeken wij een MANAGEMENTASSISTENT

Wat wordt jouw werkplek?
In ons mooie gloednieuwe ziekenhuis is het management secretariaat gelegen op de bovenste verdieping. Het secretariaat bestaat uit de managementassistentes van de Raad van Bestuur, en de managers bedrijfsvoering en finance. Naast de ondersteuning van de managers vervangen zij elkaar wederzijds bij afwezigheid en zorgen zij voor een goed lopend secretariaat.

Wat ga je doen?
Je hebt een veelzijdige ondersteunende rol voor de manager ziekenhuiszorg. Je verzorgt het agendabeheer, de planning en organisatie van overleggen en het notuleren en vastleggen van actiepunten waarvan je de voortgang ook bewaakt. Verder verricht je secretariële werkzaamheden zoals het beantwoorden van de telefoon, het verzorgen van correspondentie en de afhandeling van e-mails. Het actief ontzorgen van de ziekenhuismanager in de hectiek van alledag door een goed samenspel is het kernwoord. 

Wat verwachten wij van jou?
Je beschikt over een secretariële/managementassistent opleiding op mbo niveau. In combinatie met meerjarige ervaring in een soortgelijke functie beschik je over hbo werk- en denkniveau en ben je actief op zoek naar ‘hoe het nog beter kan’. In een veelheid van werkzaamheden ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en ben jij degene die je ondersteunt meestal een stapje voor. Je schakelt snel en moeiteloos tussen werkzaamheden en door jouw organisatietalent houd je overzicht. Je legt gemakkelijk contact, bent flexibel, maar bent ook in staat om op duidelijke, maar prettige wijze anderen aan te spreken op hun verantwoordelijkheden.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een uitdagende en afwisselende functie binnen een afdeling en organisatie die letterlijk en figuurlijk bouwt aan de toekomst. Jouw bijdrage als managementassistent komt hierbij goed tot zijn recht.   

  • Een deeltijd die ligt tussen 32 tot 36 uur gemiddeld per week. 
  • Salaris is maximaal € 3.332,-- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 45)
    • Er komt nog vakantiegeld (8,33%) en eindejaarsuitkering bij (8,33%)
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van één jaar met perspectief op verlenging
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van deze vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je nog en wil je eerst nog wat vragen stellen? Dat kan! Bel dan met Ankelien Langeveld, manager ziekenhuiszorg, via (0523) 27 61 02 (ma t/m do). Je kunt uiterlijk reageren tot zaterdag 18 september a.s. De vacature wordt tegelijkertijd intern en extern geplaatst. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten.

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we je een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Tot snel!

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.21.082
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Ankelien Langeveld, manager ziekenhuiszorg via (0523) 27 61 02
Functie(s) Managementassistent
Publicatiedatum 07-09-2021
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 18-09-2021
Nummer 70917
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh