Manager Jeugdzorg
's Heeren Loo Oost-Nederland

Ben jij een ondernemende en betrokken manager met ervaring in de jeugdzorg? Help jij team én cliënten verder door jouw manier van aansturen, coachen en begeleiden? Weet jij met jouw kwaliteiten in ondernemerschap creatieve oplossingen te realiseren en kansen te benutten? Solliciteer dan direct op deze functie!

Waar ga je werken
Je gaat werken als manager jeugdzorg bij 's Heeren Loo Groot Emaus, hét orthopedagogisch behandelcentrum voor jongeren met een lichte verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen.

Er gebeurt veel in jeugdzorgland en ook wij hebben hier last van (gehad). Daarom zijn wij hard bezig om een behandelcentrum te creëren waar we trots op zijn. Dat begint bij doen waar we goed in zijn. En dat is het bieden van een driemilieuvoorziening (wonen, onderwijs en vrije tijd) behandeling met het accent op competentieontwikkeling en autonomie. Dat betekent dat we streven naar stabiele teams met vaste gezichten, die de behandelvisie van 's Heeren Loo Groot Emaus uitdragen. Je wordt verantwoordelijk voor maximaal vier behandelgroepen in Ermelo. In overleg wordt bepaald welke groepen dat zijn.

Wat ga je doen?
Als manager jeugdzorg zorg ben je lid van het regionale MT en ben je integraal verantwoordelijk voor tijdelijk wonen met behandeling, vrije tijd en een nauwe samenwerking met het onderwijs. In samenwerking met een gedragswetenschapper geef je duaal leiding, waarbij de gedragswetenschapper primair verantwoordelijk is voor de inhoudelijke behandeling en jij als manager jeugdzorg voor de totale bedrijfsvoering en aansturing.

Je bent een proactieve, daadkrachtige en ervaren manager. Je houdt je bezig met de kwalitatieve en kwantitatieve bezetting van de teams die je aanstuurt en coacht. Daarnaast draag je actief bij aan de realisatie van de jeugdketen in het sociaal domein. Je vertegenwoordigt de organisatie in externe overleggen op een inspirerende en ondernemende manier.

Dit bieden wij
 • We werken samen in het managementteam aan persoonlijk leiderschap en eigenaarschap, met visie op goed leven, mooi werk en een duurzaam gezonde organisatie. Daarin is veel ruimte voor jouw inbreng en leiderschapskwaliteiten.
 • Je participeert in het landelijk opgezette ontwikkeltraject voor managers binnen 's Heeren Loo, wat jou een mooi netwerk, veel inspiratie en leermomenten oplevert.
 • Een kans om jouw verbindende kwaliteiten in te zetten, waarmee je de medewerkers stimuleert bij de ontwikkeling in hun persoonlijk leiderschap en de teams op een hoger niveau brengt in professioneel handelen.
 • Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 3.374,- en maximaal € 4.905,- (FWG 60) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je opleiding en ervaring als manager.
 • Vakantietoeslag van 8% in mei.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% in december.
 • 144 uur vakantie per jaar op basis van 36 uur per week.
 • 57 uur Persoonlijk Budget Levensfase (PBL) per jaar op basis van 36 uur per week. Die je bijvoorbeeld kan inzetten als extra vakantie-uren.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.
 • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.
Dit ben jij
 • Je beschikt over een afgeronde hbo- / wo-opleiding op het gebied van jeugdzorg / gezondheidszorg, aangevuld met een relevante managementopleiding. Een systemisch gerichte opleiding is een sterke pre.
 • Je hebt ervaring in en kennis van het sociaal domein en aantoonbare meerjarige leidinggevende ervaring in de zorgsector.
 • Je combineert een resultaatgerichte instelling met aandacht voor de jongeren en de medewerkers. Je werkt vanuit verbinding, bent duidelijk en doortastend.
 • Je hebt financiële kennis en inzicht en je krijgt energie van het vertalen van operationele vraagstukken naar tactische en strategische beleidsuitgangspunten en andersom.
 • Je brengt rust, bent toegankelijk, organisatiesensitief en houdt ervan om zaken af te maken.
Sollicitatieprocedure
We willen graag kennis met je maken. Daarom ontvangen wij graag naast jouw cv óók jouw motivatiebrief waarom jij ons managementteam het best kunt versterken. Na jouw sollicitatie nemen wij spoedig telefonisch contact met jou op.

Kunnen wij je verder helpen?
Heb je vragen over de functie of onze organisatie of onze vacature manager jeugdzorg? Neem dan gerust contact op met Frans Kamsteeg (regiodirecteur) of Annemarie Leguijt (HR adviseur) via 088 - 036 80 10. Of bel of app met recruitment: Joëlla Morssink via 06 - 82 50 14 70. Wij helpen jou graag verder!

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Ermelo
Postcode 3853 JD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Zorgmanager
Publicatiedatum 05-10-2022
Reageer voor 05-10-2023
Nummer 114459

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland