Manager vastgoed
ZGT

Functieomschrijving

Om ook in de toekomst zorg van topkwaliteit te kunnen leveren is het voor ons belangrijk dat wij nu de juiste keuzes maken omtrent ons vastgoed. Wij bieden jou de kans om op dit zeer interessante moment in te stappen en ons dankzij jouw inzet te helpen met het bepalen en uitrollen van ons strategisch vastgoed beleid. Jij geeft vorm en inhoud aan de vastgoed strategieën die ervoor zorgen dat wij ook in de toekomst met succes onze zorgvisie kunnen realiseren. Daarnaast speel je een sleutelrol in het succesvol doorlopen van onze energietransitie. Je werkt daarbij samen met in- en externe professionals en vakspecialisten en je begeeft je in ons externe netwerk van andere zorgorganisaties, overheden, samenwerkingsverbanden en adviespartijen. Jouw rol binnen het ziekenhuis vergt de nodige politieke vaardigheden en het vermogen om goed de belangen te kunnen wegen tussen de verschillende interne stakeholders. Ook speelt de financiële factor vaak een belangrijke rol in het maken van keuzes en het geven van adviezen.
Naast de strategische uitdagingen ben je verantwoordelijk voor het managen van de afdeling vastgoed. Daarbij hanteer je een leidinggevende stijl waardoor de coördinatoren, die de verschillende onderdelen reeds met succes aansturen, ook voor de toekomst gefaciliteerd worden om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. De afdeling vastgoed is aanspreekpunt voor huisvestingszaken en is verantwoordelijk voor het onderhoud van de gebouwen, gebouwgebonden installaties en niet medische apparatuur. Het projectenbureau voert de regie over operationele bouw- en installatie projecten op basis van huisvestingsplannen en meerjaren onderhoudsplannen. Het bedrijfsbureau voert het beheer over de commercieel verhuurde ruimtes. De afdeling vastgoed voert haar werkzaamheden uit op basis van kwaliteitsnormen en vigerende wet- en regelgeving.

Functie eisen

Je beschikt over aantoonbare werkervaring als vastgoedmanager en leidinggevende. Wij zien graag dat je deze ervaring reeds hebt opgedaan in de gezondheidszorg. Je beschikt over kennis en expertise rondom duurzaamheid en de energietransitie. Je hebt ervaring met het oplossen van vraagstukken rondom vastgoed, zoals nieuw- en verbouwprojecten, het beheer van gebouwen en installaties en de exploitatie van vastgoed. Je hebt kennis van kwaliteitssystemen. Je hebt een academisch werk- en denkniveau met bij voorkeur een bouwkundige opleidingsachtergrond. Je bent financieel goed onderlegd en beschikt over een sterk ontwikkeld analytisch vermogen om de complexiteit binnen ons ziekenhuis te doorgronden. Je bent in staat om de verschillende belangen af te wegen bij het maken van beslissingen en het geven van adviezen. Je voelt je prettig in een politieke omgeving. Je bent communicatief sterk, tactvol en goed in het opbouwen en onderhouden van relaties. Je bent een geboren netwerker die zich graag buiten de interne omgeving begeeft. Als manager ben je in staat om een zelfstandig team op dusdanige wijze aan te sturen dat men de juiste kant op blijft gaan en dat de door het team geleverde kwaliteit hoog blijft.

Inschaling

Het salaris gaat in overleg en is afhankelijk van jouw ervaring en achtergrond. Wij vragen je dan ook om bij het invullen van het sollicitatieformulier een salarisindicatie af te geven. We kennen ook een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT toeslagen, reiskostenvergoeding, etc. 

Bijzonderheden

Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei workshops/trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk, maar ook professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen.

Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 16 december 2021. 

Type Vacature
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Wilma Kampman, telefoonnr. 06 47 59 96 01
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 22-11-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 06-12-2021
Nummer 73051

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT