Manager zorg
's Heeren Loo Oost-Nederland

Draag jij als manager bij aan een goed leven voor de cliënt, aan mooi werk voor de medewerkers en een duurzaam gezonde organisatie? Weet jij met jouw kwaliteiten in ondernemerschap creatieve oplossingen te realiseren en heb jij zicht op het benutten van marktkansen? Dan ben jij wellicht de juiste kandidaat voor ons!

Waar ga je werken?
's Heeren Loo wil bijdragen aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Het woonzorgpark van 's Heeren Loo in Ermelo biedt met 1.600 medewerkers zorg aan 780 cliënten met een zeer specialistische en intensieve zorgvraag. Jij gaat werken als manager zorg binnen het rayon Moeilijk Verstaanbaar Gedrag (MVG). Hier bieden wij complexe zorg en begeleiding aan onze cliënten met laag niveau en gedrag dat in eerste instantie vaak moeilijk te begrijpen is. Binnen dit rayon wonen ook cliënten met een auditieve beperking. Als manager zorg bij 's Heeren Loo:
 • Help je samen met jouw teams te bouwen aan goede kwaliteit van zorg aan de cliënten.
 • Zorg je voor een goed personeelsbeleid door het verder professionaliseren en optimaliseren van jouw teams.
 • Ben jij verantwoordelijk voor het bedrijfseconomisch resultaat binnen jouw cluster. Je maakt je eigen begroting en beheert de budgetten.
Hoe ga jij bijdragen?
Je ondersteunt en coacht teams, waarbij je stuurt op de talenten van de medewerkers en de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap stimuleert. Als manager zorg sta je met je voeten in de klei én ben je ook degene die de grote lijn in het vizier houdt. Je kunt gemakkelijk schakelen en genieten van de variëteit aan werkzaamheden.

Heldere prioriteiten stellen, zichtbaar zijn bij medewerkers en zorgen voor laagdrempeligheid naar medewerkers, cliënten en belanghebbenden is belangrijk. Het tonen van oprechte belangstelling vergroot de slagvaardigheid en draagt bij aan het succesvol invullen van deze functie.

Elke manager zorg heeft een eigen werkgebied. Je werkt intensief samen en je wordt ondersteund door vakspecialisten. Samen met jouw ongeveer 30 collega-managers en de teams lever je een concrete bijdrage aan de drie beloftes van 's Heeren Loo. Zowel op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Als manager zorg speel je op strategische en innovatieve wijze in op de veranderingen binnen de gehandicaptenzorg. Ook extern zoek je samenwerking met diverse partijen.

Dit bieden wij
 • Een dynamische en verantwoordelijke baan bij één van de grootste, landelijke zorginstellingen in Nederland.
 • Een kans om jouw verbindende kwaliteiten in te zetten, waarmee je de medewerkers stimuleert bij de ontwikkeling in hun persoonlijk leiderschap en de teams op een hoger niveau brengt in professioneel handelen.
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Werkweken van minimaal 32 uur en maximaal 36 uur per week. Werkdagen en -tijden zijn in overleg flexibel in te delen.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 3374,- en maximaal € 4905,- (FWG 60) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Vakantietoeslag van 8% in mei.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% in december.
 • 144 uur vakantie per jaar op basis van 36 uur per week.
 • 57 uur Persoonlijk Budget Levensfase (PBL) per jaar op basis van 36 uur per week. Die je bijvoorbeeld kan inzetten als extra vakantie-uren.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.
Dit ben jij
 • Je hebt een afgeronde managementopleiding op minimaal hbo-niveau en aantoonbare ervaring als manager binnen de zorg met expertise in het leidinggeven aan veranderingen, werkwijzen, structuur en cultuur.
 • Je bent intrinsiek gemotiveerd, hebt zicht op je eigen drijfveren en weet deze mede in te zetten om anderen in beweging te krijgen.
 • Je hebt oog voor de medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling. Je bent helder, zakelijk en eerlijk. Je gelooft in de talenten van medewerkers en haalt het beste uit iedereen. Met jouw positieve insteek weet je een goed teamgevoel te creëren.
 • Je hebt visie en toont eigenaarschap. Je durft koers te bepalen en daaraan vast te houden, zonder de verbinding met je omgeving uit het oog te verliezen.
Sollicitatieprocedure
We willen graag kennis met je maken. Daarom ontvangen wij graag naast jouw cv óók jouw motivatiebrief waarom jij ons managementteam het best kunt versterken. Na jouw sollicitatie nemen wij spoedig telefonisch contact met jou op.

Kunnen wij je verder helpen?
Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Marianne Feenstra, HR adviseur, telefoonnummer 06 - 10 96 13 68. Of bel of app met recruitment: Joëlla Morssink via 06-82501470 of Lisa Noorlander via 06-17589276.

Iedere eerste maandag van de maand bespreken onze recruiters van 12:00 tot 12:30 uur een specifiek thema in onze livechat op Facebook. Jouw vragen beantwoorden wij direct!

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Ermelo
Postcode 3853 JD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Zorgmanager
Publicatiedatum 02-11-2022
Reageer voor 02-11-2023
Nummer 115160

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland