Manager Zorgverkoop
Carintreggeland

Functieomschrijving

Begeef jij je graag in het complexe speelveld van de zorg?
Zie jij kansen en mogelijkheden op het gebied van zorgverkoop?
Wil jij een uitdagende baan waarin jij je zakelijke expertise kunt combineren met leidinggevende kwaliteiten?

Dan komen wij graag met jou in contact.

Carintreggeland is gespecialiseerd in de ouderenzorg. Wij leveren zorg aan onze cliënten vanuit de Wlz, Zvw en Wmo. Door voortdurend veranderende kaders en uitgangspunten is er een continue zoektocht naar vernieuwing, innovatie, samenwerking en kwaliteitsverbetering. Onze cliënten van de toekomst bevinden zich in steeds wisselende omstandigheden en in verschillende omgevingen binnen het zorglandschap: soms tijdelijk, soms langdurig.

Als Manager zorgverkoop (de functie heet bij ons officieel: Manager Cliënt en Markt) ben je verantwoordelijk voor de instroom van nieuwe cliënten voor Carintreggeland. Dit doe je door het aanbieden van zorgpakketten vanuit onze bestaande dienstverlening op het gebied van veilige zorg, ondersteuning en advies. Daarnaast bent je gericht op toekomstige dienstverlening van onze organisatie. Met jouw kennis van de ontwikkelingen in de zorg en je creativiteit weet jij ideeën en ambities om te zetten in vernieuwende producten en diensten. Hierdoor draag je bij aan een waardevol leven van onze cliënten.
Je beweegt je op een complex speelveld waarbij je te maken hebt met verschillende partijen zoals huisartsen, gemeenten, ziekenhuizen, VVT, zorgkantoren en zorgverzekeraars. Je weet de belangen van netwerkpartners op waarde in te schatten en bent een stevige gesprekspartner voor deze partijen. Met jouw ervaring van de zorgvraag en jouw kennis van de markt weet je in gesprek te komen met de juiste partijen. Je bent verantwoordelijk voor de keuzes op het gebied zorgverkoop. Dit vraagt om gedegen voorbereiding, kritische houding en op het juiste moment schakelen met de Raad van Bestuur. Jij bent een belangrijk sparringspartner voor hen en op basis van jouw adviezen kunnen duidelijke besluiten worden genomen.
Je onderhandelt onder andere met verzekeraars over de inhoud van de gewenste zorgpakketten, tarieven en andere voorwaarden waardoor er tijdig een passend en optimaal zorgcontract op tafel ligt. Je zorgt ervoor dat intern een juiste doorvertaling van de afspraken plaatsvindt zodat ons inkoopbeleid in lijn is met de contracteisen. Je bent procesmatig onderlegt en weet hoe je dit proces begeleidt. Je weet hoe belangrijk het is dat andere proceseigenaren continue op de hoogte zijn en je bewaakt de voortgang en uitvoering van dit proces.

Hiernaast geef je op een coachende wijze leiding aan een team van 20 zorgregelaars + 4 administratief ondersteuners. De verantwoordelijkheid van zorgregelaars bestaat uit het analyseren van de zorgvraag, het aanvragen, realiseren en benutten van indicaties voor verzorgings- en verpleeghuiszorg en dagbestedingen en het vertalen van zorgarrangementen voor de cliënt. Door jouw inspirerende manier van leidinggeven en oog voor samenwerking kun jij onze professionals laten werken vanuit hun eigen kwaliteiten. Jij bent verantwoordelijk voor het financiële en HRM gedeelte om het team maximaal te faciliteren.

Wie zijn wij?
Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein door onze lokale aanwezigheid, we hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien!
We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • Jij hebt een academisch werk- en denkniveau; eventueel verkregen door bijvoorbeeld een relevante opleiding op het vlak van zorg, of vanuit een commercieel of bedrijfskundig gerichte opleiding
 • Jij hebt relevante ervaring op het gebied van verkoop en product- en conceptontwikkeling
 • Een strategische partner die mensen op alle niveaus verbindt
 • Een conceptuele denker die altijd een stap of een paar stappen vooruitloopt
 • Een creatieveling die tegelijkertijd geordend en analytisch werkt
 • Een gepassioneerde onderhandelaar die commercieel en markt gedreven is ingesteld
 • Een netwerker die relaties weet te realiseren en te onderhouden
 • Jij bent iemand die de ontwikkelingen in de zorg op de voet volgt, je laat je hierin inspireren door jouw netwerk
 • Een coachend manager die in staat is medewerkers in te zetten op hun talent, bij te dragen aan verdere individuele groei en inzet op maximale samenwerking

Je vindt bij ons

 • Een werkomgeving waar je echt van betekenis kunt zijn
 • De mogelijkheid om al je kwaliteiten en kennis in te zetten
 • De kans om de functie vanuit je eigen expertise en visie verder vorm te geven
 • Een enthousiast team en collega’s welke jouw ideeën en nieuwe producten en diensten tot uiting gaat brengen
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 5.584,67 bruto per maand (FWG 65) op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen

Bijzonderheden

Wil je vrijblijvend contact om te zien of deze functie wat voor jou is? Mail ons je naam en telefoonnummer op vacature@carintreggeland.nl en we maken graag een telefonische afspraak!

Hoe ziet de procedure eruit? Een assessment kan onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn.
Verder ontmoet je tijdens de gesprekken onder andere; je leidinggevende (Raad van Bestuur), collega-manager en HR. In een tweede gespreksronde maak je ook kennis met collega’s uit de teams.

De eerste gespreksronde vindt plaats op vrijdag 6 november.
De tweede gespreksronde vindt plaats op woensdag 11 november.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-194
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, De Boortoren
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 6
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Wil je vrijblijvend contact om te zien of deze functie wat voor jou is? Mail ons je naam en telefoonnummer op vacature@carintreggeland.nl en we maken graag een telefonische afspraak!
Functie(s) Manager => FWG 65
Manager overig hoger kader
Publicatiedatum 02-10-2020
Reageer voor 25-10-2020
Nummer 55142

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland