Manna Zorgcollega’s kunnen extra ondersteuning gebruiken van Verzorgenden 3IG/Verpleegkundigen!
Manna

Functieomschrijving

Het einde van de Corona periode is helaas nog niet in zicht. We hebben kunnen leren van de ‘eerste golf’ en wij doen er alles aan om ook in de huidige omstandigheden zo goed mogelijk voor onze cliënten en collega’s te zorgen.

Heb jij momenteel geen werk (maar ben jij van huis uit gediplomeerd Verzorgende 3IG/Verpleegkundige) of ben je recent afgestudeerd en wil jij onze Zorgcollega’s graag ondersteunen in de komende periode?

Dan ben je van harte welkom! 

Wie zoeken wij?

Manna is per direct op zoek naar gediplomeerde:

  • Verzorgenden niveau 3IG;
  • (Wijk)verpleegkundigen

We zoeken ondersteuning voor onze twee locaties in Enschede (de Cypressenhof en de Wingerd), de teams voor de wijkverpleging (Hengelo en Enschede), voor de teststraat die wij samen met andere zorgaanbieders operationeel hebben en voor de cohort-afdeling.

Wil jij ons helpen?

Wil je onze collega’s helpen in deze moeilijke tijden? Stuur dan een mail naar po@zorggroep-manna.nl. Één van de P&O adviseurs (Daniëlle Batterman, Karin Kappel of Rob Besling) neemt zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Vragen?

Voor meer informatie kan je bellen naar het nummer: 053-3030600 en vragen naar afdeling P&O of mail naar po@zorggroep-manna.nl

Type Corona vacature
Organisatie Manna
Locatie Zorggroep Manna
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 23-10-2020
Ingangsdatum Per direct
Reageer voor 01-12-2020
Nummer 55579
Doorsturen Bekijk PDF

Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Manna