Marketing- en communicatieregisseur
ZorgAccent

Functieomschrijving

Draag als ervaren marketing- en communicatieregisseur jouw steentje bij aan de zorg!
Kom jij de creatieve afdeling Communicatie & Vormgeving bij ZorgAccent versterken?

Je bent een ervaren marketing- en communicatieregisseur met hart voor de zorg. Iemand die ideeën met gemak vertaalt naar praktische (communicatie)plannen voor de korte en de middellange termijn, passend bij de visie van ZorgAccent. Je werkt aan diverse projecten tegelijkertijd en kunt goed schakelen op verschillende niveaus. Het ene moment ben je in gesprek met de directeur woonzorg, het andere moment ga je bij een 85-jarige bewoner op bezoek om een mooi artikel te schrijven. Of je sluit aan bij een werkoverleg van een zorgteam met een communicatievraagstuk.
Jouw passie voor het schrijven en redigeren van verhalen komt hier goed tot zijn recht!

Wat maakt jouw werk bijzonder?
Houd jij van afwisseling in je werk, heb je empathisch vermogen en een vlotte pen? Dan zoeken wij jou! Je hebt contact met medewerkers uit alle lagen in de organisatie en houdt ervan verhalen uit de organisatie op te halen. Je vertaalt en redigeert jouw interviews naar aansprekende artikelen waarin naar voren komt hoe bijzonder onze zorg is. Ook draai jij je hand niet om voor het redigeren van een foldertekst. Samen met jouw communicatiecollega’s bepaal je welke communicatiekanalen interessant zijn om onze doelgroepen te bereiken. Daarnaast adviseer je de directie met betrekking tot communicatie- en PR-vraagstukken en geeft daar mede uitvoering aan. Je participeert in projecten- en/of werkgroepen.

Je komt te werken binnen het team Communicatie & Vormgeving, bestaande uit een grafisch vormgever en een medewerker communicatie/ grafisch vormgever. We werken nauw samen met de interne repro-afdeling. Samen staat het team voor de profilering van de organisatie en biedt ondersteuning aan de verschillende disciplines binnen woonzorg en wijkverpleging.

Solliciteren op deze vacature kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/marketing-en-communicatieregisseur/

 

Functie eisen

• Je hebt een afgeronde HBO-opleiding Communicatie & Media en een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie.
• Je bent een kei in het redigeren en schrijven van teksten en hebt hier aantoonbare ervaring mee.
• Je hebt een analytisch vermogen en kunt goed plannen.
• Je volgt en signaleert in- en externe ontwikkelingen op het gebied van (online) communicatie en zorggerelateerde thema’s.
• Je hebt ervaring op het gebied van SEO, SEA en Google Analytics.
• Je hebt naast Microsoft Office ook kennis van Wordpress en Adobeprogramma’s zoals Indesign, Photoshop en Acrobat Pro DC.
• Ervaring met arbeidsmarktcommunicatie is een pre.

Solliciteren op deze vacature kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/marketing-en-communicatieregisseur/

Inschaling

Een afwisselende functie in een organisatie die volop in beweging is. Je salaris is conform CAO VVT schaal FWG 55.

Solliciteren op deze vacature kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/marketing-en-communicatieregisseur/

Bijzonderheden

ZorgAccent biedt een breed pakket van diensten op het gebied van zorg, welzijn, wonen en behandeling in de regio Twente en Salland. Binnen onze organisatie werken ruim 2500 medewerkers en 1250 vrijwilligers. Zoveel mogelijk handen aan het bed is ons streven, waardoor ZorgAccent een platte structuur heeft. Zo ben je in één stap in contact met de directeur.

Wat ons uniek maakt, is onze manier van werken met zelfsturende teams. We scoren hoog op zowel cliënt- als medewerker tevredenheid. Niet voor niets is in onze ondertitel opgenomen: ZorgAccent ‘Denkt in mogelijkheden’.

Solliciteren op deze vacature kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/marketing-en-communicatieregisseur/

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Communicatie-/Voorlichtingadviseur
Publicatiedatum 22-04-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-05-2022
Nummer 110279
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent