MBB’ers en MBB’ers met affiniteit voor de echografie
ZGT

Functieomschrijving

De afdeling radiologie beschikt over onderzoekskamers met geavanceerde apparatuur. Er wordt onderzoek verricht met behulp van verschillende technieken, waaronder digitale bucky, MRI, CT, angiografie en interventie, mammografie en echografie. Als radiodiagnostisch laborant verricht je zelfstandig onderzoeken en assisteer je bij onderzoeken met behulp van (digitale) beeldvormende technieken. Je begeleidt, informeert en instrueert de patiënt met betrekking tot het onderzoek. Je draait onregelmatige diensten en hebt een taak in de (werk)begeleiding van MBRT studenten.

Functie eisen

Je hebt de opleiding radiodiagnostisch laborant (in service of MBRT) en hebt een afgeronde echografie opleiding, of bent bereid deze te volgen.
Studenten die medio dit jaar afstuderen aan de MBRT worden ook uitgenodigd om te solliciteren.
Wij zoeken meerdere collega’s dus heb je geen affiniteit met de echo en wil je wel bij ons werken? We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, je hebt goede contactuele eigenschappen, bent inventief en beschikt over een grote mate van accuratesse. Je hebt tevens een flexibele klantgerichte houding.

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 45 of FWG 50 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.144,= (45-0) en maximaal € 3.490,= (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Een voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Type Vacature
Intern nummer MR19-JN061
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Jeroen Schoemaker en/of Tamara van de Berg, resp. coördinator echografie en coördinator MRI, kunnen je meer informatie geven over deze vacature, telefoon (088) 708 5827/(088) 708 3618
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 02-07-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-09-2019
Nummer 44974
Doorsturen Bekijk PDF

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT