MBO-Verpleegkundige
Zorggroep Sint Maarten

In de functie van Verpleegkundige is het je belangrijkste uitdaging om onze cliënten in onze zorglocatie iedere dag opnieuw persoonlijke en mensgerichte zorg, verpleging en psychosociale begeleiding te verlenen en deze te coördineren en organiseren, waarbij hun eigen regie centraal staat.

In de functie van Verpleegkundige is het je belangrijkste uitdaging om onze cliënten in onze zorglocatie iedere dag opnieuw persoonlijke en mensgerichte zorg, verpleging en psychosociale begeleiding te verlenen en deze te coördineren en organiseren, waarbij hun eigen regie centraal staat.

Dit vragen we

Om aan de slag te kunnen in deze functie is het van belang dat je beschikt over een afgerond diploma Verpleegkundige op MBO niveau. Daarnaast vind je het niet alleen vanzelfsprekend maar vooral ook leuk om samen te werken. Goed zijn in je werk is een ding, doen waar je blij van wordt en plezier in hebt is bij ons minstens zo belangrijk. We verwachten dan ook dat je niet alleen je talent deelt, maar ook een flinke dosis gezelligheid meebrengt, klaarstaat voor een ander en graag een stapje extra zet als dat nodig is.

We hebben veel te bieden

We bieden je een parttime contract aan, waarbij het aantal contracturen tussen 16 en 28 uur per week kan liggen afhankelijk van jouw wensen. Tevens beschikt de Polbeek over kinderopvang in het gebouw, waardoor we met elkaar de kinderopvang dichtbij kunnen organiseren. Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT en kun je gebruikmaken van allerlei extra voorzieningen. De functie van Verzorgende IG is ingedeeld in FWG 35. Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je bovendien volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen.

Onze extra's

Vitaliteit
Er is veel voor je geregeld, zodat je mentaal en lichamelijk vitaal blijft.

Persoonlijke ontwikkeling
Een leven lang leren op een leuke en aantrekkelijke manier.

Eindejaarsuitkering
Naast vakantiegeld in mei, ontvang je aan het einde van het jaar een eindejaarsuitkering.

Meerkeuzesysteem
Waarmee je met fiscaal voordeel producten en cadeaubonnen kunt kopen.

Tot slot

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

Vragen

Wil je weten of deze functie bij je past of wil je meer weten over het werk, het team of Zorggroep Sint Maarten? Bel met:

Rene Kuiphuis, Lokaal manager, via 06-22680792.
Type Vacature
Intern nummer PB-03
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Zorggroep Sint Maarten, Polbeek in Zutphen
Postcode 7203 CA
Stad Zutphen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Wil je weten of deze functie bij je past of wil je meer weten over het werk, het team of Zorggroep Sint Maarten? Bel met: Rene Kuiphuis, Lokaal manager, via 06-22680792.
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 14-04-2023
Reageer voor 01-09-2023
Ingangsdatum 14-04-2023
Nummer 119365

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten