MBO Verpleegkundige die samenwerking invult. Regio Borne
TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Heb jij overstijgend inzicht en kun je dat ook goed delen binnen je team? Heb jij een pro-actieve werkhouding en ben je flexibel en transparant in denken en doen? Weet jij invulling te geven aan samenwerking op elk niveau en met alle betrokkenen? Dan gaan wij met jou in gesprek.

Wat wil jij?

Wij bekijken graag samen met jou wat wij kunnen bieden. Het is ons veel waard dat jij je direct thuis voelt. Wij zijn er trots op dat onze medewerkers meer dan tevreden zijn. Niet stilstaan in je vak speelt daarbij een grote rol. Zodra jij merkt dat jij nóg meer deskundigheid nodig hebt, kijken wij samen hoe jij je verder kunt ontwikkelen.

Waar?

Wij zijn vanwege uitbreiding op zoek naar een gediplomeerde MBO verpleegkundige binnen onze intramurale afdelingen.

Regio:                 Borne
Afdeling:             psychogeriatrie 
Aantal uur:         in overleg samen te bepalen

Binnen TMZ worden MBO verpleegkundigen op hun waarde geschat en ook als zodanig ingezet en uitgedaagd. De teams die de nieuwe collega een warm welkom willen geven hebben elk een eigen ‘gezicht’ en dynamiek. Wat ze verbindt is de wens om de bewoners kwaliteit van leven te bezorgen en dit ook samen te doen. Tijdens jouw verantwoordelijke dienst ben je niet alleen voor je eigen team, maar ook voor de locatie het eerste aanspreekpunt.

Het Dijkhuis ligt op een centrale, maar rustige locatie in Borne en geldt als echte ontmoetingsplek in het dorp. Het verpleeg- en woonzorg complex bevindt zich op geringe afstand van diverse winkels en supermarkten en kenmerkt zich door de goede en warme sfeer. Naast intramurale zorg wordt hier ook zorg verleend aan cliënten die zelfstandig wonen binnen de locatie. Een mooie combinatie van verschillende disciplines komt hierdoor samen en geeft afwisseling in je werkdag.

Zie jij het voor je?

Zorg verlenen en regelen
Als MBO verpleegkundige zorg jij voor de beste ondersteuning van de bewoners. De kwaliteit van leven van de bewoner staat daarbij altijd voorop. Jij verzamelt de benodigde informatie door middel van klinisch redeneren en triage om de juiste verpleegkundige diagnose te stellen. Jij ondersteunt de bewoners dagelijks bij de verzorging, verpleging en begeleiding en kijkt hierbij naar de wensen en behoeften van jouw bewoner. Jij richt je op de coördinatie en continuïteit van zorg en het bewaken hiervan. Jij weet wat jouw bewoner nodig heeft en handelt daar naar. Naast het leveren van kwalitatieve zorg regel jij dat het zorgdossier wordt opgesteld samen met de bewoner en voer jij verpleegtechnische handelingen zelfstandig uit.

In gesprek
De dialoog met jouw bewoners loopt als een rode draad door jouw werk. Jij bespreekt continu de veranderingen in de gezondheidssituatie. Daarbij verlies je het netwerk rondom de bewoner niet uit het oog. Jij zorgt voor voorlichting, advies en instructies voor beide partijen. Goed contact met het netwerk rond jouw bewoners staat dus voorop. In onze ‘teams voor persoonlijke zorg’ hebben namelijk ook naasten een belangrijke rol.

Breder en dieper
Jij kijkt breder dan jouw eigen team en hebt contact met alle professionals rond jouw bewoners. Samenwerken met andere disciplines waaronder behandelaars en specialisten is jou daarom op het lijf geschreven. Een open werkhouding met ruimte voor feedback spreekt vanzelf. Jij bent een samenwerkingspartner die prima rapporteert, overlegt en overdraagt.

Op de hoogte blijven
Als professionele MBO verpleegkundige vind jij het belangrijk om op de hoogte te blijven. Jouw vak ontwikkelt zich voortdurend. Bij TMZ zit je goed – wij zijn niet voor niets een erkend leerbedrijf!

Wat staat er tegenover?

 • Een loopbaan bij een organisatie die ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan en waar jij jezelf mag zijn;
 • Een werkgever die aandacht heeft voor gezondheid en vitaliteit;
 • Een organisatie die actief investeert in Technologie en Innovatie en waar jij praktisch wordt ondersteund in het (verder) ontwikkelen van jouw digitale vaardigheden;
 • Salaris FWG 45 (max. € 3.471,49 bij een fulltime dienstverband);
 • Goede pensioenregeling (PFZW);
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
 • Lidmaatschap V&VN;
 • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden via de TMZ Academie, online trainingen via GoodHabitz en een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
 • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

Jij hebt nodig:

 • Professionele passie voor de ouderenzorg;
 • Empathisch vermogen en goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Diploma MBO-V;
 • BIG-registratie;
 • Kennis van de regionale sociale kaart;
 • Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – TMZ betaalt de kosten.

Nu jij!

MBO verpleegkundigen zorgen voor verbinding. Jij wacht vast niet lang met reageren.

 • Heb jij nog vragen of wil jij meer weten over werken bij TMZ? Stuur een mail naar Recruitment via [email protected];
 • Wil jij een keer meelopen met een team? Dat is mogelijk na de brievenselectie en de eerste ronde sollicitatiegesprekken;
 • Weet jij al zeker dat jij TMZ wilt komen versterken? Solliciteer direct op deze vacature via onderstaande button. Wij reageren zo snel mogelijk.
 • Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen we vanuit Recruitment contact met je op. Samen gaan we in gesprek over jouw wensen en waar deze aansluiten bij onze mogelijkheden.

Bijzonderheden

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer RE076
Organisatie TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)
Locatie Het Dijkhuis, Borne
Postcode 7622 CM
Stad Borne
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Recruitment
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 23-01-2023
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 31-07-2023
Nummer 73125

TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 2100 medewerkers en 1500 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In haar moderne en duurzame woonzorgcentra en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie tussen cliënten, medewerkers en andere betrokkenen staat centraal. Samen maken wij de zorg persoonlijk.

Meer over TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)