MBO Verpleegkundigen locaties Enschede (Woonzorgcentra en Verpleeghuis de Cromhoff)
Livio

Functieomschrijving

 
 
 
 
 
Ben jij een enthousiaste en betrokken verpleegkundige en sta jij stevig in je schoenen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer dan en wie weet kom je binnenkort ons team versterken.
 
We hebben op dit moment vacature op:
 • Afdeling Rutbekerveld (Geriatrische Revalidatie Zorg) De kandidaat moet snel kunnen schakelen gezien de grote wisseling van revalidanten.  Tevens is hij/zij verantwoordelijk voor de coördinatie van zorg aan de toegewezen cliënten, draagt zorg voor het dossier als mede voor een goed onslag en nazorg. Collega's die intern nog een EVV functie hebben mogen evt. ook reageren. 
 • Afdeling Lonnekerveld (PG afdeling) Voor deze afdeling, zijn wij op zoek naar een verpleegkundige. Ben jij in het bezit van je MBO-VP en spreken de taken en het profiel jou aan en heb je affiniteit met de doelgroep PG? Stuur dan je sollicitatie en wie weet kom je binnenkort het team versterken!
 • Afdeling Bosrijk (Woonzorglocatie Bleekhof) voor deze afdeling, zijn wij op zoek naar een verpleegkundige voor 24 uur. Aantal uren zijn bespreekbaar.
 • Broekheurnerstede Team Stede zoeken twee nieuwe collega's voor 24-36 uur.

Taken

 • Je begeleidt en coacht medewerkers bij zorginhoudelijke taken.
 • Je hebt een signalerende, ontwikkelende, adviserende en anticiperende rol ten aanzien van de evaluatie van protocollen, procedures en ontwikkelingen in het team.
 • Je doet voorstellen tot verbetering van kwaliteit van zorg, of ontwikkelingen binnen het vakgebied.
 • Je functioneert mede als intermediair tussen cliënt en arts/specialist ouderengeneeskunde en/of andere behandelaars.
 • Je stelt prioriteiten en handelt (indien bevoegd) zelfstandig de vragen van cliënten en medewerkers af.
 • Je verleent verpleegkundige zorg en bewaakt en bevordert de kwaliteit van zorg.
 • Je adviseert en ondersteunt collega's over (complexe) zorgvragen en geeft behandelings- en verpleegkundige instructies.
 • Je draagt bij aan de deskundigheidsbevordering van medewerkers.

Functie eisen

Je beschikt over een diploma Verpleegkundige op minimaal niveau 4, en bent BIG-geregistreerd en hebt affiniteit met de doelgroep.

Je bent in staat en ziet het als uitdaging om te ondersteunen in de ontwikkeling en inrichting naar een naar professioneel georganiseerd team. En bent daarbij gericht op samenwerking en verder ontwikkeling van je team.

Je beschikt over specifieke kennis van de verpleegkundige zorgvraag en problematiek van cliënten.

Je heb een positieve grondhouding, bent flexibel en bent in staat om feedback te geven én te ontvangen.

Je bent (schriftelijk en mondeling) communicatief zeer vaardig. 

Inschaling

Conform CAO VVT, FWG 40-45.

Bijzonderheden

Het is voor jou geen probleem om de VOG te overhandigen bij in dienst treden.

Type Vacature
Organisatie Livio
Locatie Livio in Enschede
Postcode 7511AL
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 12
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij via P&O Loket, loket 053-460 3311
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 06-12-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 30-04-2020
Nummer 48320
Doorsturen Bekijk PDF

Livio

Samen gaan we zorgen voor meer leefplezier bij Livio! En met samen bedoelen we cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s. Bij Livio of in de wijk, dat maakt niets uit. Ondanks ziekte, beperkingen of ongemakken wil Livio mensen helpen leefplezier te ervaren. Wij geloven er namelijk in dat leefplezier het leven zinvoller maakt. Livio biedt diensten en producten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. Alleen door een nauwe samenwerking tussen Livio collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers kunnen we de beste invulling geven aan de interesses en behoeften van de cliënt. Met de opgedane kennis over de benodigde zorg en gewenste invulling van het welbevinden, kunnen we ons nog meer richten op het ervaren van leefplezier (door middel van belevingsgerichte of persoonsgerichte zorg). Daarnaast is het voor de familie van de cliënt fijn om te weten hoe ook zij een gerichte bijdrage aan het leefplezier van hun naaste kunnen leveren, maar daarbij kunnen rekenen op heldere, transparante ondersteuning vanuit Livio. De kernwaarden van Livio zijn: • Toewijding • Professionaliteit • Verantwoordelijkheid Livio. We zijn er wanneer nodig.

Meer over Livio