MDL ARTS SAXENBURGH MEDISCH CENTRUM & MEDISCH SPECTRUM TWENTE
Saxenburgh

Het Saxenburgh Medisch Centrum (SMC) en de Coöperatie MDL-artsen Twente U.A. zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende MDL ARTS voor de vakgroepen MDL van het Saxenburgh Medisch Centrum en het Medisch Spectrum Twente (MST)

Hoe ziet het werken er bij het SMC en MST uit?
Het Saxenburgh Medisch Centrum in Hardenberg is een algemeen ziekenhuis. Het ziekenhuis heeft korte wachttijden en een gastvrije bejegening in uw vertrouwde omgeving. Het Saxenburgh Medisch Centrum heeft 130 bedden. Onze (ruim) 100 specialisten verzorgen samen met ruim 1.750 medewerkers jaarlijks ruim 100.000 polikliniekbezoeken, bijna 10.000 opnames en bijna 7.000 dagverplegingsdagen.

Het Medisch Spectrum Twente is met 3.500 medewerkers, waaronder 235 medisch specialisten, één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Het is een landelijk verwijscentrum voor maag- darmischemie en supra regionaal voor HPB. Daarnaast verzorgt het MST in samenwerking met het Universitair Medisch Centrum Groningen het tweejarig perifere deel van de opleiding tot MDL-arts.

Vanuit het MST verzorgen we met enkele MDL artsen zowel de endoscopische als de poliklinische zorg in het SXB. De werkzaamheden binnen het SXB zijn gevarieerd en vinden plaats binnen een enthousiast team.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat hebben onze patiënten nodig?
Een enthousiaste allround MDL arts voor een voltijd dienstverband (deeltijdfunctie bespreekbaar), die zich zowel thuis voelt in een klein team dat basis MDL-zorg levert in het Saxenburgh Medisch Centrum (75%), als ook in een grotere vakgroep die zowel basis- als hoog complexe zorg levert vanuit het MST (25%). Je bent flexibel, bent communicatief vaardig. Van nature heb je een open en betrokken houding. Het is fijn als je op korte termijn beschikbaar bent!

Wat kunnen wij jou bieden?
Een betrokken en fijne werksfeer in met veel afwisseling. Saxenburgh heeft een prachtig modern streekziekenhuis dat in 2019 in gebruik is genomen met alle moderne voorzieningen van dien. Het Medisch Spectrum Twente biedt een uitdagende werkomgeving in een topklinisch ziekenhuis, en de ontwikkeling van een specifiek aandachtgebied behoort tot de mogelijkheden. Als het na een van 1 jaar wederzijds bevalt volgt toetreding tot de coöperatie MDL artsen Twente.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Je kunt solliciteren tot uiterlijk 30 november 2022 door contact op te nemen met M. van der Lugt (Maag-Darm-Leverarts; [email protected]). Twijfel je nog en wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem ook dan contact op.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.22.171
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 45
Uren tot 45
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij M. van der Lugt (Maag-Darm-Leverarts; [email protected])
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 21-11-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 31-12-2022
Nummer 115690
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh