Medewerker beeldzorg & zorgtechnologie
Verian

Vanuit de Zorgcentrale op het hoofkantoor in Apeldoorn bieden wij diverse 24/7 diensten aan. Daarbij kun je denken aan personenalarmering, bereikbaarheidsdiensten en het inzetten van zorgmedewerkers op afstand.

Ben jij dé nieuwe collega die het leuk vindt om zorg te bieden op afstand aan cliënten en daarbij gebruik te maken van beeldbellen en zorgtechnologie? Dan zijn wij voor deze nieuwe functie op zoek naar jou! 

Medewerker beeldzorg & zorgtechnologie
Uren in overleg

Wat ga je doen?
Als Medewerker beeldzorg & zorgtechnologie bied jij zorg op afstand. Vanachter je bureau op je computer, Ipad en telefoon pak jij zorgvragen op voor alle wijkteams van Vérian. Via een videobelverbinding zie jij wat de cliënt nodig heeft, je vraagt zo nodig door en handelt de zorgvraag af. Zorgvragen zijn momenteel gericht op: diabetes, preventie, structuur aanbrengen, vocht- en voeding intake verbeteren en palliatieve zorg.

Deze functie vervul je op kantoor. In de toekomst zijn er mogelijkheden om vanuit huis te werken. Deze functie is door de weinige fysieke belasting ook geschikt voor Verzorgenden IG en Verpleegkundigen die niet meer in de wijk kunnen werken.

Wat bieden wij?

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met de intentie om deze na een jaar om te zetten naar onbepaalde tijd;
 • Dag- en avonddiensten van 5 of 8 uur aaneengesloten;
 • Een afwisselende, grotendeels, zelfstandige baan in een inspirerende, innovatieve organisatie en hecht collegiaal team;
 • Inschaling en arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT FWG 35;
 • Minimale fysieke belasting;
 • Een goede inwerkperiode.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt (bijna) de opleiding Verzorgende IG (niveau 3), Verpleegkunde of doktersassistent (niveau 4) afgerond met een diploma of je bent student aan de opleiding Geneeskunde of hbo Verpleegkunde;
 • Je hebt kennis van de sociale kaart;
 • Je bent digi-vaardig en goed in staat te werken binnen verschillende systemen en programma’s in een Microsoft werkomgeving;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je spreekt duidelijk;
 • Een flexibele inzet; je werkt dag en/of avonddiensten, maar ook in de weekenden of op feestdagen. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden!; 
 • Je bent zelfstandig, integer en kunt systematisch werken.

Wie zijn wij?
Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Vérian onderscheidt zich in de regio als deskundige en gespecialiseerde organisatie met een compleet zorgaanbod (van huishoudelijke ondersteuning tot (specialistische) verpleging en verzorging en thuisbegeleiding). Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk de regie over hun leven behouden, waar mogelijk de zelfredzaamheid wordt vergroot en aanvullend hierop de zorg en ondersteuning krijgen die bij hun past. De Zorgcentrale levert zorg op afstand voor verschillende zorgorganisaties in en buiten de regio.

Enthousiast geworden?
Ben je enthousiast geworden en wil je ons collegiale team komen versterken of wil je meer weten over deze leuke baan? Bel of app dan met Monique van Gortel, Manager Zorgcentrale, 06-11905591.

Solliciteren kan via onderstaand formulier.

Let op, internetsearch kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Apeldoorn
Postcode 7336 BA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
Functie(s) Overig
Verpleegkundige
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 31-01-2023
Reageer voor 30-04-2023
Ingangsdatum 31-01-2023
Nummer 117383
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian