Medewerker Callcenter
Roessingh Revalidatie Techniek (RRT)

Functieomschrijving

Wegens uitbreiding van ons team in Almelo zijn wij op zoek naar een

Medewerker Callcenter

30 uur per week

De functie:    

In de functie van medewerker callcenter ben je verantwoordelijk voor de telefoonbeantwoording van geheel RRT. Je plant afspraken met klanten in de agenda’s van de adviseurs en beantwoordt allerlei uiteenlopende vragen van klanten. Daarnaast bied je ondersteuning aan alle voorkomende werkzaamheden op het callcenter en de commerciële binnendiensten op de vestigingen in Almelo en Enschede.

Wij vragen

Kennis en vaardigheden op MBO-niveau in een administratieve/secretariële richting. Je kunt werken met Microsoft Office. Je bent klantvriendelijk, zelfstandig, servicegericht en in het bezit van uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je kunt goed plannen en organiseren en in teamverband functioneren. Tevens ben je stressbestendig, oplossingsgericht en streef je naar een optimale kwaliteit in je eigen werkzaamheden.

Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Wij bieden

In eerste instantie een aanstelling voor bepaalde tijd, met de mogelijkheid tot een vast dienstverband. Inschaling in de CAO ziekenhuizen (FWG 30), afhankelijk van je leeftijd en ervaring. RRT biedt daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bijzonderheden

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 5 juli 2021.

Type Vacature
Organisatie Roessingh Revalidatie Techniek (RRT)
Locatie Roessingh Revalidatie Techniek in Enschede
Postcode 7522AH
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Karin van der Waarde (P&O; 088-9990745) . Solliciteren op deze functie kan uitsluitend via ZorgSelect (www.zorgselect.nl).
Functie(s) Overig
Receptionist
Secretaresse
Publicatiedatum 10-06-2021
Reageer voor 24-06-2021
Nummer 68933
Doorsturen Bekijk PDF

Roessingh Revalidatie Techniek (RRT)

“RRT behoort tot de toonaangevende specialisten in Nederland, op de markt voor lichaamsgebonden orthopedische hulpmiddelen. Met toewijding en vakmanschap bedienen onze circa 80 medewerkers de klant met orthopedische artikelen (orthesen en prothesen), orthopedische schoenen, therapeutisch elastische kousen en mammacareproducten.

RRT heeft aanmeetlocaties in Almelo, Doetinchem en Enschede. Daarnaast zijn er vele servicepunten in onder andere zieken- en verpleeghuizen in Overijssel en Gelderland en in diverse aan deze provincies grenzende gebieden. RRT vindt haar onderscheidend vermogen in het bedienen van de klant met optimaal op de individuele situatie afgestemde hulpmiddelen. Deze hulpmiddelen stellen onze klanten optimaal in staat om in lichamelijk, psychisch en sociaal opzicht zo zelfstandig mogelijk te functioneren in de samenleving. Langs die weg dragen wij bij aan een zo hoog mogelijke levenskwaliteit voor de klant.”

Meer over Roessingh Revalidatie Techniek (RRT)