Medewerker Cliëntenadministratie
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Hé vrolijkerd, heb je een momentje?

Kom jij ons cliëntenadministratie team ondersteunen? Er is altijd iets te doen en het werk is nooit af. Je krijgt hierbij steun van een sterk team, want we doen het samen. Het team bestaat uit 4 personen. Je weet hoe je prioriteiten stelt en krijgt een goed gevoel als alle informatie op de juiste plek is ondergebracht. De cliëntenadministratie is een omvangrijk, dynamisch en secuur proces, je krijgt er energie van om samen met jouw collega’s hieraan een bijdrage te leveren. Ben jij flexibel, dienstverlenend en klantgericht? En ben jij een gezellige stabiele factor die goed structuur kan brengen en houden en het overzicht kan houden op het geheel, dan ben jij bij ons van harte welkom!

In de functie van medewerker cliëntenadministratie verzorg je samen met je directe collega’s het hele administratieve proces met betrekking tot intramurale zorg, thuiszorg en dagcentra. De voornaamste taken zijn het verwerken van indicaties, het verzamelen, controleren, beoordelen en verwerken van cliëntgegevens. Ook het aanleveren van periodieke overzichten ten behoeve van organisatie en externe belanghebbenden behoort tot je taken. Daarnaast ben je een goede gesprekspartner voor de zorgkantoren, gemeenten en het servicebureau/zorgadviseurs.

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach.

Functie eisen

Kom jij ons team versterken? We komen graag met je in contact!
• Je hebt een MBO+ / HBO denk- en werkniveau. Je hebt aantoonbare affiniteit met administratie.

Inschaling

Kom jij ons team versterken? We komen graag met je in contact!
• Je hebt een MBO+ / HBO denk- en werkniveau. Je hebt aantoonbare affiniteit met administratie.
• 24-32 uur per week. Uren in overleg.
• FWG 40 (€ 2.495,33 - € 3.254,43) van de CAO VVT
• Functie in eerste instantie voor de duur van 1 jaar, waar bij gebleken geschiktheid het wordt omgezet in een vast dienstverband.
• 8% vakantiegeld en 8,33 % eindejaarsuitkering

Bijzonderheden

Bel dan met je aanstaande collega’s van het team cliëntenadministratie op telefoonnummer 0544- 473431. Zij staan je graag te woord voor inhoudelijke informatie of vragen. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06 51 13 16 69 (telefonisch of via de app) of per mail [email protected].

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie voor 5 juni a.s. in via onderstaande sollicitatiebutton.

Type Vacature
Intern nummer 493
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé diverse locaties
Postcode 7141AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 15-05-2023
Reageer voor 05-06-2023
Ingangsdatum 15-05-2023
Nummer 120061

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)