Medewerker facilitair & inkoop
Welstee

Functieomschrijving

Binnen Welstee wordt de facilitaire organisatie opnieuw vormgegeven. Hierdoor is er een nieuwe functie ontstaan van medewerker facilitair & inkoop.

Als medewerker facilitair & inkoop adviseer en ondersteun je de organisatie (medewerkers, management en directie) op strategisch niveau bij de ontwikkeling, inrichting en uitvoering van de aandachtsgebieden facilitair en inkoop. Je zorgt voor de gehele organisatie dat alles wat er op facilitair gebied gebeurt, een optimale bijdrage levert aan de zorg voor de bewoners en de bedrijfsvoering van Welstee.

Jij weet als geen ander verbinding te maken met de locatiemanagers, die verantwoordelijk zijn voor dienstverlening op de locaties en daarbij behoefte hebben aan jou als professionele partner en expert in jouw vakgebied. Je draagt zorg voor het netjes houden van de beide locaties. Je zorgt daarbij voor passende communicatie en goede onderlinge afstemming. Je weet wat er nodig is voor de organisatie en speelt daar proactief op in. Je signaleert hierin zelf mogelijke verbeterpunten.

Op de werkvloer ben jij het aanspreekpunt voor (onderhouds)werkzaamheden op het gebied van o.a. onze gebouwen, inkoop van goederen en leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van onderhoud en projecten m.b.t. materieel en inventaris. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inkopen van facilitaire goederen en diensten, het communiceren over offertes van facilitaire leveranciers en het coördineren en bewaken van activiteiten op het gebied van beveiliging, schoonmaak etc. (audits, het bijhouden van onderhoudsplannen en procedures inclusief voorschriften betreffende veiligheidscertificeringen).

Taken en verantwoordelijkheden:

 • adviseren over te behalen resultaten (op technisch gebied) (kwaliteits-, continuïteits- en budgetparameters) conform alle relevante wet- en regelgeving;
 • adviseren over en opstellen van strategie en beleid voor alle facilitaire activiteiten en de inkooporganisatie en zorgen voor uitvoerbaarheid daarvan;
 • vertalen van strategisch beleid naar tactische en operationele processen;
 • begeleiden en/of uitvoeren van kleinschalig onderhoud;
 • monitoren en managen van de wensen en ervaringen van de interne klant (medewerkers en bewoners);
 • proactieve samenwerking met directie, locatiemanagers en medewerkers;
 • volgen en analyseren van in- en externe ontwikkelingen in wet- en regelgeving en zo nodig aanpassen/ontwikkelen van nieuw beleid.

Wie ben jij?

Jij bent een energieke en servicegerichte medewerker facilitair & inkoop die graag een uitdaging aan gaat en vanuit de visie en strategie van Welstee de juiste vertaling weet te maken naar professionele dienstverlening. Je weet relevante ontwikkelingen, ook buiten het facilitaire, te vertalen in jouw werk. Een uitdaging ga jij niet uit de weg en je gaat proactief, analytisch en besluitvaardig te werk.

Je schakelt makkelijk met verschillende onderdelen van de organisatie en je weet hierbij mensen op een coachende manier te enthousiasmeren. Je gaat respectvol om met (dementerende) ouderen.

Functie eisen

 • een afgeronde hbo-opleiding Facility Management of vergelijkbaar;
 • het vermogen om onder tijdsdruk de juiste prioriteiten te stellen;
 • pre: technisch inzicht.

We bieden je:

 • een dienstverband van 32 uur in de week;
 • inschaling volgens de cao VVT, afhankelijk van opleiding en ervaring, in FWG 35;
 • een eindejaarsuitkering en een goed pensioen bij PFZW;
 • secundaire arbeidsvoorwaarden als: fietsplan, computerplan en sportabonnement;
 • een collectieve zorgverzekering.

Solliciteren?

Wil jij samen met ons de zorg en aandacht geven die voor onze bewoner het verschil maakt? Wij ontvangen je graag als onze nieuwe collega. Mail je sollicitatie en cv dan naar Merle Kolfoort via vacature@welstee.nl.

Type Vacature
Organisatie Welstee
Locatie Huize den Oostenborgh
Postcode 7631 GB
Stad Ootmarsum
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Medewerker facilitair
Publicatiedatum 02-06-2021
Ingangsdatum 02-06-2021
Reageer voor 25-06-2021
Nummer 68695
Doorsturen Bekijk PDF

Welstee

Welstee biedt een volwaardig alternatief voor verpleeghuiszorg in een kleinschalige, beschermde omgeving op riante locaties. We onderscheiden ons onder andere door een luxueuze, stijlvolle woonomgeving en een onbeperkt aanbod van zorg- en welzijnsdiensten. Wij bieden 24 uur per dag zorg en begeleiding aan mensen met somatische problematiek en psychogeriatrische ziektebeelden. Ook voor palliatieve zorg en tijdelijke opvang kunt u bij ons terecht.

Meer over Welstee