Medewerker Facilitair en Inkoop
KleinGeluk

Functieomschrijving

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk is goed thuis in de wijken van Apeldoorn en biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Voor een tijdelijke uitbreiding van de afdeling Ondersteunende Bedrijfsvoering zijn wij op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige Medewerker facilitair & inkoop voor minimaal 24 en maximaal 36 uur per week (in overleg), die het aanspreekpunt is op het gebied van operationele facilitaire zaken en inkoop.

Wat ga je doen?

De afdeling Ondersteunende Bedrijfsvoering is verantwoordelijk voor onderhoud, inkoop, facilitaire zaken, PR & communicatie, klantcontact en ICT. Het team bestaat uit 15 medewerkers die nauw met elkaar samen werken op de verschillende onderdelen. Het team Facilitair & Inkoop bestaat momenteel uit een Adviseur en drie medewerkers.

Je bent onderdeel van dit gedreven en enthousiaste team, waarbij jij met je collega’s het eerste aanspreekpunt bent  op het gebied van operationele facilitaire zaken en inkoop. Als medewerker facilitair en inkoop geef je uitvoering aan dagelijkse werkzaamheden op diverse facilitaire deelgebieden, zoals inkoop, schoonmaak, logistiek, voeding, hygiëne (HACCP), gebouwbeheer (storingen) en/of milieu/veiligheid.

Je draagt mede zorg voor de verwerking van onderhoudsvragen, storingsmeldingen, plaatsen van bestellingen en het uitreiken en registreren van (personeels-) middelen. Ook zorg je in voorkomende gevallen voor de ontvangst en distributie van goederen van en naar de diverse zorglocaties. Je draagt daarnaast zorg voor de administratieve verwerking van afspraken en bent de spin in het web als het gaat om het maken van afspraken en het bijhouden van de mailboxen van je collega’s daar waar nodig. Je vraagt offertes aan, beoordeelt deze en adviseert hierover je collega’s. Tevens verricht je administratieve werkzaamheden, zoals het registreren en bewaken van levertijden en afspraken. Daarnaast handel je klachten af over geleverde producten.

Functie eisen

  • e bent in het bezit van een afgeronde mbo-4 opleiding of een vergelijkbaar opleidingsniveau;
  • Je bent bij voorkeur per direct beschikbaar (in ieder geval uiterlijk per 1 maart 2022)
  • Je hebt bij voorkeur kennis en/of ervaring met facilitaire processen in de zorg;
  • Je hebt bij voorkeur kennis van/of ervaring met (inkoop) procedures, richtlijnen en werkprocessen;
  • Je bent computervaardig en hebt bij voorkeur ervaring met het werken met een facilitair beheersysteem
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;

Een grote mate van zelfstandigheid is vereist bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Het is belangrijk dat je goed kan prioriteren in een omgeving die continue in beweging is, oplossingsgericht bent en met tact en overtuigingskracht de collega’s ondersteuning kan bieden.

Vanzelfsprekend kan je je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken in gespreksvoering, bij het geven van gevraagd en ongevraagd advies en bij het verrichten van administratieve werkzaamheden.

Inschaling

  • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 7 maanden;
  • Een dienstverband voor min. 24 – max. 36 uur per week (uren in overleg);
  • Salaris volgens FWG schaal 40, cao VVT (max. € 3.060,18 bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband). Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
  • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s.

Bijzonderheden

Herken jij je in het profiel? Dan word je van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Je kunt je cv en begeleidende brief, vóór dinsdag 25 januari 2022, versturen via de website: werkenbij.kleingeluk.nl

De gesprekken zullen plaatsvinden op vrijdag 28 januari 2022.

Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Monique Berends, adviseur Facilitair en Inkoop, bereikbaar via de Zorglijn 0800 – 0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet.
Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Centraal kantoor
Postcode 7323AM
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O - bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604
Functie(s) Administratief medewerker
Medewerker facilitair
Overig
Publicatiedatum 13-01-2022
Reageer voor 25-01-2022
Ingangsdatum 01-03-2022
Nummer 107154

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk