Medewerker Facilitaire Dienst
Zorggroep Achterhoek B.V.

Functieomschrijving

Heb jij twee rechterhanden en maak je graag het verschil in het leven van mensen? Houd je van afwisselende klussen en bouw je graag aan de toekomst? Ga dan bij ons team van de Facilitaire Dienst aan de slag.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor alle taken die horen bij het gebouwenbeheer van Zorggroep Achterhoek. Omdat onze organisatie uit meerdere werk,- en woonlocaties bestaat, kan het zomaar zijn dat je op je werkdag op verschillende locaties klussen hebt in onze werkgebied. Jouw taken ontvang je via ons digitale systeem en handel je af (in samenspraak) met jouw team.

Wat voor werkzaamheden je gaat verrichten? Je verricht verscheidene onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan onze (woon)locaties en bijbehorende inventaris. Je kunt hierbij denken aan interne verbouwingen, reparaties, plaatsen van bijvoorbeeld een keukenblok, tegelen van een ruimte, stopcontacten plaatsen, witgoed nakijken, schilderwerk, tuinonderhoud en kleine technische klussen. Naast twee rechterhanden is het handig dat je ook een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Mede omdat je te maken krijgt met een kwetsbare doelgroep.

Wat je kan

 • Allround ervaring in gebouwenbeheer, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden;
 • Technisch inzicht in licht installatiewerk, bouw en verbouw;
 • Verstand van elektra;
 • Kunnen omgaan met verschillende gereedschappen;
 • Op de hoogte zijn van de geldende veiligheidsregels;
 • Zelfstandig werken maar ook in teamverband functioneren;
 • Sociaal vaardig in de omgang met zowel cliënten, collega’s en externe partijen.

Functie eisen

Wat je nodig hebt

 • Minimaal een afgeronde opleiding op VMBO richting Bouw;
 • Aantoonbare ervaring met onderhouds- of reparatiewerkzaamheden is vereist;
 • Allround ervaring met timmerwerkzaamheden, bouwwerkzaamheden, renovatie;
 • Werkervaringen met verschillende materialen en gereedschappen;
 • Je dient een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen (VOG).

Wat wij bieden

 • Een bevlogen, vitale en gezond groeiende organisatie;
 • Een enthousiast team met betrokken collega's;
 • Een uitgebreid vitaliteitsbeleid en een flexibele werkomgeving.

Deze functie is ingeschaald in schaal 3 Sociaal Werk, afhankelijk van opleiding en werkervaring zal dit een salaris zijn tussen €1.958,00 en €2.666,00 bij een dienstverband van 36 uur. Het aantal uren is bespreekbaar.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden en voldoe jij aan de gestelde eisen? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Gesprekken worden ingepland gedurende de looptijd van de vacature. Bij voldoende belangstelling wordt de vacature eerder gesloten. Hebben we onze perfecte match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog even door.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Achterhoek B.V.
Locatie Zorggroep Achterhoek
Postcode 7006RH
Stad Doetinchem
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Vanaf niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO CAO Sociaal Werk
Informatie verkrijgen bij Esmee Gosselink en Kim Bollen
Functie(s) Medewerker facilitair
Medewerker techniek
Publicatiedatum 15-03-2023
Reageer voor 09-04-2023
Nummer 118584
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Achterhoek B.V.

Wij bewegen mee.

De wereld verandert in een snel tempo en wij bewegen mee. Daardoor halen we iedere dag het beste uit onszelf. We zijn op  dagelijkse basis bezig met het verbeteren van onze zorg voor cliënten met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. 

De zorg die wij bieden is op maat en persoonlijk, deze zorg sluit aan bij de zorgvraag van cliënt. Wij vinden het belangrijk dat de cliënt regie over zijn eigen leven houdt. Deze manier van zorg valt op. Onze zorg reikt daarom verder dan de Achterhoekse grenzen, van de Liemers naar de Veluwezoom tot aan Twente.

Werken bij Zorggroep Achterhoek betekent werken bij een organisatie die nooit stil staat. Onze organisatie heeft een open karakter. Dat merk je door de platte organisatiestructuur. Er is ruimte voor inspraak, innovatie en jouw ambitie. Onze organisatie kenmerkt zich door deskundige medewerkers die zorg anno nu bieden, waarbij we de cliënt centraal stellen.  En nee, innovatie is bij ons geen loze kreet. We bieden eigentijdse zorg door middel van bijvoorbeeld E-health en dagbesteding op locatie.

Ons brede zorgaanbod binnen onze organisatie maken een werkdag divers en uitdagend. Wij vinden vitaliteit, flexibiliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor onze medewerkers. Je vind op onze locaties diverse mogelijkheden voor gezond eten en drinken, opties voor ontspanning en onze in-house gym. Medewerkers belonen ons niet voor niets met een 8,5!

Maak jij ook graag het verschil? Kom dan bij ons werken!

Meer over Zorggroep Achterhoek B.V.