Medewerker gastvrijheid en voeding, Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij kennis van de HACCP regelgeving?
 • Beschik jij over een MBO niveau 3 diploma?
 • En sta jij in jouw vriendenkring bekend als een gastvrij persoon?

  Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega die wij zoeken!

Voor onze locatie Bellinckborg in Hengelo zijn we op zoek naar een flexibele collega. Bellinckborg is een gemoedelijk en gezellig huis voor onze cliënt. Waarbij het waardevol leven van onze cliënt centraal staat.

Als medewerker gastvrijheid en voeding houd jij je bezig met hospitality werkzaamheden. Jouw werkzaamheden bestaan uit keuken- en horecawerkzaamheden. Jij bent verantwoordelijk voor de maaltijdbestellingen, het uitserveren van de maaltijden in het restaurant of op de kamers en het klaarmaken van de maaltijden. Daarnaast bewaak jij de houdbaarheid en de bevoorrading van de producten en verwelkom jij bezoekers in het restaurant.

Jouw diensten voer je alleen uit en hierbij wordt dan ook veel zelfstandigheid verwacht; wel ontvang je ondersteuning vanuit jouw collega’s van de zorg. Jij bent daarbij wel onderdeel van een gezellig team, waarbij jullie samen de verantwoordelijkheid dragen voor de uitvoering van de werkzaamheden. Klinkt interessant, toch?

Wie ben jij

 • Jij bent minimaal niveau 3 gediplomeerd (harde eis!)
 • Je bent flexibel beschikbaar, denk daarbij aan door de week en de weekenden
 • Jij bent in staat om eenvoudige administratieve werkzaamheden te verrichten
 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg

Je vindt bij ons

 • Een mooie beloning conform CAO VVT, FWG 30 € 2.798,67 maximaal op basis van 36 uur
 • Een baan waarbij jij waarde toevoegt aan het leven van onze cliënt
 • Werken in een organisatie met diverse ontwikkelingsmogelijkheden
 • De kans om jouw horecahanden uit de mouwen te steken

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  

Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt.  

Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Bellinckborg
Postcode 7556HV
Stad Hengelo
Werkveld Welzijn
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 6
Uren tot 6
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij vac[email protected]
Functie(s) Gastvrouw
Keukenassistent
Medewerker facilitair
Publicatiedatum 17-05-2023
Reageer voor 17-06-2023
Nummer 119286

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland