MEDEWERKER HUISHOUDELIJKE VERZORGING SXB THUIS HARDENBERG
Saxenburgh

Kom jij graag bij mensen thuis? Voor Saxenburgh Thuis in Hardenberg zoeken wij een MEDEWERKER HUISHOUDELIJKE VERZORGING die met aandacht zorgt voor een schone woonomgeving.

Hoe ziet het werken in de huishouding bij Saxenburgh Thuis er uit?
Fijn dat jij mogelijk ons team met medewerkers huishoudelijke verzorging komt versterken! Als medewerker huishoudelijke verzorging kom je bij onze cliënten thuis en zorg jij met jouw kwaliteiten voor een frisse en schone woonomgeving. 

Wat hebben onze collega’s/ patiënten/ cliënten/ bewoners nodig?
Wij vinden het belangrijk dat een cliënt in zijn/ haar thuissituatie een vast gezicht en aanspreekpunt heeft en vragen daarom dat jij beschikbaar bent op maandag t/m vrijdag (werkdagen in overleg). Daarnaast ben je ook bereid om af en toe in te vallen voor de andere collega's bij ziekte of vakantie. Het allerbelangrijkste vinden wij dat jij voor onze cliënten van betekenis wil zijn. Jij bent in voor een gezellig praatje maar je vindt het vooral leuk om te zorgen voor een frisse en schone woonomgeving. We vinden ervaring minder belangrijk. We kijken meer naar de capaciteiten die je hebt en hoe je in je werk staat.

Waar kom jij te werken?
De thuiszorg in Hardenberg is volop in ontwikkeling.  Saxenburgh is uniek want wij bieden alle zorg, in elke vorm, op elke gewenste locatie. Binnen de thuiszorg hebben wij de ambitie om uit te breiden en verder te gaan kijken naar alleen de zorg bij ouderen thuis.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?

Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen.

  • Salaris is minimaal € 1.956,25 en maximaal € 2.416,15 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 15)
  • Een deeltijdbaan van 12 uur tot 18 uur. Hierover gaan wij met jou in overleg
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan en nog een aantal opties zoals een laptop.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je of heb je nog vragen? Neem dan contact op met teamcoordinator  Erna Spijkers via [email protected], telefoonnummer (06) 40 75 84 05 of Wijkverpleegkundige Cobi Kleiman via [email protected], telefoonnummer (06)  58 88 78 60.

Je kunt uiterlijk reageren tot woensdag 7 juni a.s.!

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen. 

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.23.070
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh woon-/zorglocaties gebied Hardenberg
Postcode 7771 TD
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd In overleg
Uren van 12
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Erna Spijkers via [email protected], telefoonnummer 06 40758405 of Wijkverpleegkundige Cobi Kleiman via [email protected], telefoonnummer 06 58887860
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Thuishulp
Publicatiedatum 24-05-2023
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 07-06-2023
Nummer 120252
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh