Medewerker Huishouding | Zorg Thuis | 4 - 16 uur
Stichting Rosengaerde

Waarom Rosengaerde?

Rosengaerde ondersteunt senioren in Dalfsen om hen zo lang als mogelijk eigenaar te laten zijn van hun leven. Wij zijn ervan overtuigd dat ieder ouder wordende mens op eigen wijze zijn of haar leven wil leiden. Daarom luisteren we, zien we eigenheid en geven we samen richting aan leven in een vertrouwde omgeving. Onderweg in het ouder worden, trekken wij samen op met onze cliënt, diegene die belangrijk zijn voor de cliënt en ons netwerk.

Aandacht en deskundigheid kenmerken de ondersteuning van Rosengaerde. We doen wat we zeggen en zeggen we wat we doen. Als medewerker van Rosengaerde heb je zelf de verantwoordelijkheid om je professionaliteit op orde te houden of verder uit te bouwen. Wij hebben oog voor wat iemand uniek maakt, of het nou om onze cliënten en bewoners gaat of om onze medewerkers en vrijwilligers. Wil jij werken in de verbinding tussen cliënt, familie en ondersteuning? Kom dan werken bij Rosengaerde.

Wie ben jij?

Wij zijn opzoek naar iemand die flexibel inzetbaar en stressbestendig is. Omdat je werkzaam bent in een zelf organiserend team ben je communicatief vaardig en kun je zowel zelfstandig als in teamverband aan het werk.

Enige ervaring als medewerker in de zorg of schoonmaak is een sterke pré voor het vervullen van deze functie. Ook is het hebben van een rijbewijs een pré in verband met mogelijke reisafstand tussen de cliënten.

Wat ga je doen?

Je komt te werken als huishoudelijk medewerker in de Zorg Thuis van Rosengaerde in Dalfsen, Lemelerveld en Nieuwleusen. Als huishoudelijk medewerker verricht je schoonmaakwerkzaamheden bij de cliënten thuis. Wij werken voor verschillende doelgroepen. Van jong tot oud en van iemand die tijdelijke ondersteuning nodig heeft na bijvoorbeeld een operatie tot iemand die langdurig hulp nodig heeft in de huishouding.

Het mooie aan deze functie is dat je een band opbouwt met de cliënten en je na een dag werken met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende en flexibele functie bij een persoonlijke en kleinschalige organisatie. Hierdoor wordt een beroep gedaan op jouw zelfstandigheid en creativiteit. Eigen inbreng en nieuwe ideeën worden gewaardeerd binnen Rosengaerde, waar leren en ontwikkelen wordt aangemoedigd.

Het salaris is minimaal € 1.892,93 en maximaal € 2.345,78 conform CAO VVT 2022-2023 (FWG 15). Daarnaast bouwt iedere medewerker bij Rosengaerde een ‘persoonlijk budget’ op waarbij iedere maand een bepaald bedrag (afhankelijk van de uren) wordt gespaard. Verder bieden we je een jaarcontract met de intentie tot verlenging. De uren van je contract zijn in overleg.

Ben jij enthousiast geworden? Verstuur dan jouw sollicitatiebrief en CV naar [email protected]! Voor meer informatie kun je contact op nemen met Alinda Rienties via 06-52466989

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721 CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 17-05-2023
Ingangsdatum zo snel mogelijk
Reageer voor 09-06-2023
Nummer 120143
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

Stichting Rosengaerde maakt met haar belofte ‘Zorgen voor mogelijkheden’ graag het verschil. Het is aan ons om toekomstgerichte voorzieningen te realiseren op het gebied van wonen, welzijn en zorg in samenwerking met gemeente en lokale partijen. Onze medewerkers werken vanuit eigen regie. Deze werkwijze vraagt om eigenaarschap en eigen verantwoordelijkheid; dit zijn belangrijke kernwaarden voor ons.

 

Onze kernwaarden zijn:

Verbindend: We zorgen met elkaar voor mogelijkheden

Eigen(heid): We denken en handelen op onze ‘eigen wijze’

Passie: We zijn bevlogen en trots

Ondernemend: We zijn initiatiefrijk en vertalen dit naar mogelijkheden

Meer over Stichting Rosengaerde