Medewerker huishouding thuiszorg
Stichting Rosengaerde

Functieomschrijving

Als huishoudelijk medewerker verricht je schoonmaakwerkzaamheden bij de cliënten thuis in de gemeente Dalfsen. De cliënten zijn van allerlei leeftijden, en hebben ieder hun eigen zorgvraag.

Tijdens je werk observeer en signaleer je bijzonderheden en maak je deze bespreekbaar met de verantwoordelijke collega’s van het team Zorg Thuis.
Je ziet het als een echte uitdaging om samen met de cliënt de huishouding te regisseren en de cliënt te helpen waar nodig. Je krijgt energie van werken met verschillende leeftijdsgroepen en weet met jouw sociale vaardigheden de dialoog aan te gaan en de cliënt op zijn gemak te laten voelen tijdens jouw bezoeken.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende en flexibele functie bij een persoonlijke en kleinschalige organisatie, waarbij een beroep wordt gedaan op je zelfstandigheid en creativiteit. Eigen inbreng en nieuwe ideeën worden gewaardeerd binnen Rosengaerde, waar leren en ontwikkelen wordt aangemoedigd.

Je salaris is marktconform volgens CAO VVT 2019-2021 (FWG 15). Daarnaast bouwt iedere medewerker bij Rosengaerde een ‘persoonlijk budget’ op waarop iedere maand een bepaald bedrag (afhankelijk van de uren) wordt gestort. Het aantal uren wordt vastgesteld in wederzijds overleg. 

Wie ben jij?

Wij zoeken iemand die een aantal uren per week beschikbaar is. De uren zijn in overleg en flexibiliteit is gewenst. Omdat je veel onderweg bent van cliënt naar cliënt, ben je daarom in het bezit van een rijbewijs.

Jij bent flexibel en stressbestendig. Omdat je werkzaam bent in een zelf organiserend team ben je communicatief vaardig en kun je zowel zelfstandig als in teamverband aan het werk. Enige ervaring als medewerker in de zorg, catering of schoonmaak is een sterke pré voor het vervullen van deze functie.

Bijzonderheden

Ben jij enthousiast geworden?

Stuur dan jou sollicitatiebrief en CV voor 19 april 2021 naar personeelszaken@rosengaerde.nl

Voor meer informatie kan contact worden gezocht met Alinda Rienties via 06-52466989

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 02-04-2021
Ingangsdatum Zo snel mogelijk
Reageer voor 19-04-2021
Nummer 63434
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

We maken met onze belofte ‘zorgt voor mogelijkheden’ graag het verschil. We bieden verpleeghuiszorg, thuiszorg, huishoudelijke hulp, maaltijdservice (in onze ontmoetingsruimte De Blauwe Bogen in Dalfsen of thuisbezorgd), dagbesteding, activiteiten, personenalarmering, domotica, klussendienst, was- en linnendienst en diensten op maat. We helpen cliënten op ‘een eigen wijze’ hun leven voort te zetten en bieden zorg en diensten passend bij de behoefte. Waar mogelijk vergeten we de standaard en maken we een plan op maat. Ons doel? De beste oplossing voor onze cliënten, waarbij we ervoor zorgen dat ze de regie houden over hun eigen leven. Aandacht voor familie en vrienden vinden we belangrijk. We werken met kleinschalige teams, zodat cliënten onze medewerkers goed leert kennen. Zie ook www.rosengaerde.nl

Meer over Stichting Rosengaerde